Παρωδία με καρέ

Ο ΑΟΧ Κισσαμικός επικράτησε 4-1 του Αχαρναϊκού, που το πάλεψε, αλλά ξέμεινε από δυνάμεις.

[googlead][/googlead]

Το 2 στα 2 στο... Ρέθυμνο έκανε ο ΑΟΧ Κισσαμικός και διεύρυνε το αήττητο σερί του στο πρωτάθλημα. Οι «κυανόλευκοι» όφειλαν να εμφανιστούν σοβαροί απέναντι στον - υπό διάλυση - Αχαρναϊκό και εν τέλει κατάφεραν να φτάσουν στην επικράτηση. Το ματς, βέβαια, δεν αντέχει κριτικής, αφού η ομάδα του Μενιδίου παρατάχθηκε χωρίς προπονητή και με μόλις τρεις αναπληρωματικούς στον πάγκο. Έτσι, μόλις στο 15' βρέθηκε πίσω στο σκορ από τον Ξύδα και ενώ δύο λεπτά νωρίτερα ο Γκίνη είχε δοκάρι.

Παρά το γκολ που δέχτηκαν οι φιλοξενούμενοι των πολλών αναπληρωματικών, συνέχισαν να πιέζουν ψηλά, οπότε ήταν θέμα χρόνου να έρθει το 2-0. Το έκανε ο Ξύδας στο 34', με τους φιλοξενούμενου, πάντως, να μειώνουν στο 40' με κεφαλιά του Μεγαλοοικονόμου. Στο φινάλε του πρώτου μέρους ο Ξύδας έχασε ευκαιρία να σημειώσε ένα ακόμα γκολ, όμως σε σουτ που επιχείρησε, η μπάλα προσέκρουσε στο δοκάρι.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν τυπική διαδικασία... Εξάλλου μόλις στο 51' ο Ξύδας κέρδισε πέναλτι και παρότι ο Ντάγκρας αστόχησε από την άσπρη βούλα, στην επαναφορά έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους Κρητικούς. Ο Ξύδας στο 72' από πάσα του Λεό ανέβασε τον δείκτη στο 4-1 και 10 λεπτά μετά ο Μεγαρίτης είχε το τρίτο δοκάρι των γηπεδούχων. Οι φιλοξενούμενοι, μάλιστα, τελείωσαν το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Καρδάση.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 15',72' Ξύδας, 34' Γκίνη, 52' Ντάγκρας - 40' Τζανέτος
Δοκάρι: 13' Γκίνη, 45' Ξύδας, 82' Μεγαρίτης
Κόκκινη: 88' Καρδάσης

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Μαρκοπουλιώτης, Παντελάκης, Ζιούλης, Αρναούτογλου, Σελινιωτάκης, Γκίνη (76' Μεγαρίτης), Λεμονής (76' Τασιούλης), Ξύδας, Ντάγκρας (70' Βρεττός), Λεό.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ: Καλογεράκος, Καρδάσης, Κυριαζόπουλος, Μεγαλοοικονόμου, Ιωακειμίδης (75' Καλαμιώτης), Τζανέτος (69' Τζανουλίνος), Χαραλαμπόπουλος, Καρβουνίδης, Ξαγοράρης, Τοπτίδης, Εζουμέζου (56' Γεωργόπουλος).

Διαιτητής: Ζαραβίνος (Αθηνών)
Βοηθοί: Γαρεφαλλάκης, Τρουλινός (Ηρακλείου)

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 12 Νοέμβριος 2017 17:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep