Παθιασμένο 0-0 στη Δράμα

Ο ΑΟ Τρίκαλα πήρε τον πρώτο του πόντο (0-0) στη Δράμα και διέκοψε το σερί νικών των «Μαυραετών».

[googlead][/googlead]

Την πρώτη απώλεια βαθμών στο φετινό πρωτάθλημα είχε η Δόξα Δράμας στο ματς που άνοιξε το Σάββατο (11/11) την αυλαία της 3ης αγωνιστικής. Οι Δραμινοί δεν μπόρεσαν να υποχρεώσουν τον ΑΟ Τρίκαλα στην 3η διαδοχική του ήττα και έμειναν στο 0-0, σε ένα παιχνίδι που είχε αρκετό πάθος, σκληρά μαρκαρίσματα και φάσεις για γκολ.

Ο ΑΟΤ έδειξε ότι προσπάθησε να κάνει το restart και, ειδικά στο πρώτο 45λεπτο είχε περισσότερες τελικές, με τη Δόξα να ανεβάζει στροφές στο δεύτερο μέρος, αλλά να μην μπορεί να κατακτήσει την 11η διαδοχική νίκη της σε επίπεδο πρωταθλήματος εντός έδρας. Έτσι, οι «Μαυραετοί» έφτασαν τους 7 πόντους και οι κυανέρυθροι» τον έναν, αν και έμειναν για τρίτο σερί παιχνίδι χωρίς να βρουν δίχτυα...

Εκ διαμέτρου αντίθετη ήταν η πορεία των δύο ομάδων πριν τη μεταξύ τους αναμέτρηση. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν εντυπωσιακά με δύο διαδοχικές νίκες, ενώ οι Θεσσαλοί ένιωθαν σαφώς μεγαλύτερη πίεση μετά τις δύο σερί ήττες. Μάλιστα, ο προπονητής του ΑΟΤ, Σωτήρης Αντωνίου έκανε την έκπληξη στο αρχικό σχήμα και τοποθέτησε τον Μιχάλη Γιαννίτση σε ρόλο δεξιού μπακ με τον Ξενοφώντα Πάνο μπροστά του.

Οι Θεσσαλοί, λοιπόν, μπήκαν αποφασισμένοι να πάρουν θετικό αποτέλεσμα στην έδρα των «Μαυραετών» και στο 3' από σέντρα του Γιαννίτση ο Καπός με κεφαλιά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Η Δόξα απάντησε με άστοχο σουτ του Μπαϊκαρά έπειτα από σέντρα του Μαρκόπουλου. Το ματς είχε αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα και τους φιλοξενούμενους να απειλούν εκ νέου στο 19' με κεφαλιά του Καπού.

Το πλάνο του Άγγελου Διγκόζη διαφοροποιήθηκε λίγο μετά το μισάωρο. Μετά τον Φανούρη Γουνδουλάκη, ο οποίος έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού, αποχώρησε στο 34' ο Κάσες και πήρε τη θέση του ο Μαχαίρας. Έτσι, οι «ασπρόμαυροι» έπρεπε να βρουν λύσεις δημιουργικά. Είχαν την κατοχή υπέρ τους (51% - 49%) στο πρώτο 45λεπτο, αλλά ο ΑΟ Τρίκαλα έκλεισε το ημίχρονο με 4 τελικές έναντι μόνο μίας της Δόξας...

Η πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο 45λεπτο σημειώθηκε στο 50', όταν ο Πετρόπουλος κατέβασε με το στήθος, έστρωσε στον Ματσούκα, όμως στο σουτ του τελευταίου η μπάλα έφυγε απελπιστικά άουτ. Τέσσερα λεπτά μετά ο Ματσούκας μπήκε από αριστερά στην περιοχή, αλλά και πάλι δεν βρήκε στόχο με σουτ. Ο Αντωνίου πέρασε στο ματς τους Ντίνα, Μίλιεβιτς για να γίνει πιο απειλητική η ομάδα του και ο δεύτερος ένα λεπτό μετά την είσοδό του (67') είχε την πρώτη τελική στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο 71' ο Καπός έφυγε στην κόντρα από κανονική θέση και πριν προλάβει να πλασάρει ο Γκότοβος παραχώρησε κόρνερ, γλιτώνοντας τη Δόξα από μία πολύ επικίνδυνη στιγμή. Τρία λεπτά αργότερα ο Πεταυράκης έγινε πρωταγωνιστής της μεγαλύτερης ευκαιρίας των γηπεδούχων, αλλά στο σουτ που έκανε μετά από μπαλιά του Τσούτση ο Αποστολίδης πετάχτηκε και παραχώρησε κόρνερ.

Από στατική φάση και, μάλιστα, μετά από τρία διαδοχικά κόρνερ ο ΑΟΤ βρέθηκε κοντά στο γκολ στο 80'. Ωστόσο, από εκτέλεση του Γκόλια ο Βέρτζος με γυριστό και ακολούθως ο Τζόκιτς δεν μπόρεσαν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα. Ο Λίτσκας στο 82' ανακόπηκε ως οφσάιντ, σε μία φάση που έδειξε να καλύπτεται από το ριπλέι, ενώ ο ίδιος στο 88' έφυγε στην κόντρα, όμως πάσαρε πολύ άσχημα στον Ματσούκα και έτσι η Δόξα έχασε μεγάλη ευκαιρία να φτάσει στο γκολ. Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με τους γηπεδούχους να έχουν την κατοχή (55% - 45%), αλλά τα Τρίκαλα σχεδόν διπλάσιες τελικές (6-11).

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Άγγελος Διγκόζης): Μένκα, Σπυρόπουλος, Πεταυράκης, Γκότοβος, Ντιμιτρόφσκι, Ριζογιάννης, Κάσες (34' Μαχαίρας), Μπαϊκαρά (69' Τσούτσης), Ματσούκας, Μαρκόπουλος, Πετρόπουλος (80' Λίτσκας).

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Αποστολίδης, Πάνος, Γκόλιας, Κοτσώνης, Βέρτζος, Ανδρεόπουλος, Γιαννίτσης (66' Μίλιεβιτς), Τσιάρας, Τζόκιτς (81' Γροντής), Καπός, Τσίπρας (58' Ντίνας).

Διαιτητής: Τζουμαλάκης (Σερρών)
Βοηθοί: Εμπλιούκ (Ξάνθης), Κρυωνάς (Σερρών)

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 11 Νοέμβριος 2017 18:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep