Έγραψε ιστορία με Λουκίνα

Ο Καραϊσκάκης πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στη Football League, νικώντας 1-0 τον Αχαρναϊκό.

Η ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου συνδύασε με τρίποντο το πρώτο εντός έδρας ματς στη Football League. Το ιστορικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Λουκίνας με κεφαλιά στο 81’. Από την άλλη, ο Αχαρναϊκός το πάλεψε, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και την ποινή αφαίρεσης των 27 βαθμών που του επιβλήθηκε, αλλά τελικά έφυγε χωρίς βαθμό από την Άρτα.

Ρυθμό είχε το ματς στο πρώτο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να θέλουν να απειλήσουν, αλλά να μην μπορούν να φθάσουν στο γκολ.  Πιο απειλητικοί ήταν οι γηπεδούχοι, με κύριους εκφραστές των επιθέσεων τους Λουκίνα (13’) και Παπανίκου (23’). Ο Αχαρναϊκός απείλησε με τον Χαραλαμπόπουλο στο 31’.

Οι γηπεδούχοι έψαξαν το γκολ στο δεύτερο μέρος, δεν απειλήθηκαν από τους φιλοξενούμενους και τελικά σημείωσαν ιστορικό τέρμα με σκόρερ τον Λουκίνα στο 81’. Ο Αχαρναϊκός τελικά δεν κατάφερε να αφήσει πίσω τα προβλήματα που αντιμετωπίζει μετά την αφαίρεση των 27 βαθμών και γνώρισε την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΓΚΟΛ:  Λουκίνας (81’)

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Μέλκας, Καραγιαννίδης, Θεολόγου, Παπανίκου, Τσοντάκης, Δημητριάδης (90’ Χούσος), Κόλλινς, Μακρής, Γυφτοκώστας (61’ Κυριάκης), Μακρίδης (67’ Ευαγγέλου), Λουκίνας.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Πάντος, Γραμματίκας, Μπεκατώρος, Αφράτης, Μεντής, Παπασάββας (54’ Μεγαλοοικονόμου), Ζαφειράκης, Αρώνης, Τσεβάς (78’ Καρβουνίδης), Καζβιρόπουλος, Χαραλαμπόπουλος (58' Καρδάσης).

Διαιτητής: Τάσης (Ηπείρου)

Βοηθοί: Μωυσιάδης (Ηπείρου), Τσιλίκας (Αιτ/νίας)

 

Last modified onΣάββατο, 11 Νοέμβριος 2017 12:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep