Στα… φτερά του Κάσες

Με δύο γκολ του Ισπανού, Χοσέ Μαρία Κάσες η Δόξα Δράμας επέστρεψε νικηφόρα στην Football League, επικρατώντας 2-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας. 

[googlead][/googlead]

Με πρωταγωνιστή τον Χοσέ Μαρία Κάσες και συμπαραστάτη του Ισπανού, τον Λευτέρη Ματσούκα, η Δόξα Δράμας «άνοιξε τα φτερά της», επικρατώντας 2-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας στην επιστροφή της στην Football League. Oι Δραμινοί για πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν, είχαν κάποια πολύ καλά διαστήματα και σίγουρα ο χρόνος λειτουργεί υπέρ τους. Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα για ένα ακόμα παιχνίδι εμφάνισε δυσλειτουργία στο δημιουργικό κομμάτι και από την στιγμή που βρέθηκε νωρίς στο σκορ τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα για αυτή. 

Στον αγωνιστικό τομέα η Δόξας Δράμας μπήκε με το πόδι στο… γκάζι και απείλησε μόλις στο 4΄με την κεφαλιά του Μπαϊκαρά να φεύγει μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Η πίεση από πλευράς γηπεδούχων απέδωσε καρπούς στο 12’ όταν ο Κάσες από δεξιά προσπάθησε να φέρει την μπάλα στην περιοχή, αυτή βρήκε στο χέρι του Θεοδωράκη με τον διαιτητή Γκορτσίλα, να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Ο Ισπανός ήταν ο εκτελεστής και έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του νικώντας τον Γκέκα (1-0). Στο εικοσάλεπτο, ο Άγγελος Διγκόζης είδε τα πλάνα του να ανατρέπονται με την αναγκαστική αλλαγή του Γουνδουλάκη, αλλά και ο Κάσες συνέχισε να είναι μόνιμη απειλή για άμυνα των Θεσσαλών. Ο Ισπανός απείλησε στο 25’ με μακρινό σουτ, ενώ στο 33’ σέρβιρε στον Ματσούκα, ο οποίος όμως νικήθηκε από τον Γκέκα. 

Όπως το πρώτο ημίχρονο, έτσι και το δεύτερο ξεκίνησε ιδανικά για την Δόξα Δράμας. Στο 47’ ο Ματσούκας έφυγε στην αντεπίθεση αφού ξεπέρασε δύο αντιπάλους τους, πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Κάσες και αυτός αφού έφερε την μπάλα στο αριστερό με πλασέ έκανε το 2-0. Ένα προβάδισμα που ουσιαστικά έδιωξε κάθε άγχος από την ομάδα του Άγγελου Διγκόζη.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας από την πλευρά της παρουσίασε πολύ μεγάλο πρόβλημα στον δημιουργικό τομέα. Μάλιστα στην σημαντικότερη ευκαιρία που της παρουσιάστηκε ο Πλαβούκος στο 65’ απέτυχε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση και να βάλει την ομάδα του ξανά στην διεκδίκηση του αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μια ακόμα ευκαιρία με το πλασέ του Κονέ στο 86΄, ο οποίος νικήθηκε από τον Μένκα αλλά μάλλον ήταν αργά για αυτούς…

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 13’, 47’ Κάσες

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Άγγελος Διγκόζης): Μένκα, Σπυρόπουλος, Πεταυράκης, Ντιμιτρόφσκι, Γκότοβος, Ριζογιάννης, Γουνδουλάκης (19’ Ντατίδης), Κάσες, Ματσούκας (59’ Πετρόπουλος), Μπαϊκαρά, Μαρκόπουλος (78’ Λίτσκας).

ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας, Καρρίκι, Θεοδωράκης, Κωνσταντινόπουλος (60’ Παπαευθυμίου), Κισκαμπάνης, Σταματάκης (46’ Μασούρας), Μπιτέλης, Ποζατζίδης, Σουντουρά, Πλαβούκος, Τζέκος (78’ Κονέ).

Διαιτητής: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Τοροσιάδης, Φράγιος (Μακεδονίας)

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 30 Οκτώβριος 2017 00:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep