«Επέλαση» στο Παγκρήτιο

Ένα βήμα πιο… μπροστά ο ΑΟΧ Κισσαμικός επιβλήθηκε 3-1 του Εργοτέλη την Κυριακή (1/10) σε φιλική αναμέτρηση.

[googlead][/googlead]

Σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας έδειξε ο ΑΟΧ Κισσαμικός στο φιλικό της Κυριακής (1/10) με τον Εργοτέλη, στο βοηθητικό του Παγκρήτιου, του οποίου επικράτησε με 3-1. Η ομάδα του Γιώργου Πετράκη ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν καταιγιστική και θα μπορούσε να είχε φτάσει το σκορ σε ακόμα μεγαλύτερα επίπεδα, έχοντας για πρωταγωνιστή τον Καλούδη Λεμονή, που σκόραρε δύο φορές.

Στην αντίπερα όχθη, ο Τάκης Γκώνιας χρησιμοποίησε μόλις 14 παίκτες μιας και την Δευτέρα (2/1) υπάρχει φιλικό με τον Ηρόδοτο στη Νέα Αλικαρνασσό, ωστόσο δεδομένα θα έχει παράπονα από την αμυντική λειτουργία της ομάδας του. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή ήταν η πρώτη ήττα στα φιλικά για τους «κιτρινόμαυρους». 

Οι Χανιώτες μπήκαν στο γήπεδο με το… πόδι στο γκάζι, απείλησαν στο 8’ με εκτέλεση φάουλ του Σερβυλάκη και δύο λεπτά αργότερα ο Λεμονής έκανε το 0-1. Στο 13’ αυτή την φορά ο Τόλι έδωσε αέρα δύο τερμάτων στους φιλοξενούμενους, ενώ στο 29’ ο Ξυδάς έχασε τεράστια ευκαιρία να σημειώσει ένα ακόμα τέρμα για την ομάδα του. Οι ευκαιρίες για τον ΑΟΧ Κισσαμικό διαδέχονταν η μία την άλλη και δύο φορές ο Ντάγκρας στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου νικήθηκε από τον Λαδά.

Οι γηπεδούχοι έβγαλαν αντίδραση και στο 50’ ο Μπουρσέλης με εκτέλεσης φάουλ μείωσε σε 2-1. Η μορφή του αγώνα άλλαξε στην συνέχεια και στο 77’ ο Κούιπερς είχε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει, όμως το πλασέ που επιχείρησε έφυγε ελάχιστα πάνω από το δοκάρι. Στο 81’ ήταν η σειρά του Ροβίθη να απειλήσει, ενώ ο Εργοτέλης θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει στο 86’ όταν ο Ζιούλης υπέπεσε σε παράβαση με το χέρι εντός περιοχής, ωστόσο ο Κούιπερς νικήθηκε από τον Γαβαλά στην εκτέλεση πέναλτι. Έτσι στις καθυστερήσεις ο Λεμονής με ατομική ενέργεια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Λαδάς, Σταμόπουλος, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Λαμπάκης (65’ Ροβίθης), Βογιατζής, Μπουτσάκης (76’ Λυδάκης), Μπουρσέλης, Ιατρούδης, Σταματάκος, Κάιπερς.

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Παπαδόπουλος (59’ Γαβαλάς), Σερβυλάκης (46’ Φουάσης), Παντελάκης (46’ Καραγιώργης), Ζιούλης, Τόλι, Γκίνη (46’ Μεγαρίτης), Λεμονής, Σάλιακας (65’ Μπακανίν), Ντάγκρας (46’ Βρεττός), Λεό (46’ Χαλκιαδάκης, 77’ Νικόλτσης), Ξυδάς (46’ Αποστολίδης).

[googlead][/googlead]

 

Last modified onΚυριακή, 01 Οκτώβριος 2017 21:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep