Το γύρισε ο ΑΟΤ

Πηγή φωτ.: goaltrikala.gr Πηγή φωτ.: goaltrikala.gr

Ο ΑΟ Τρίκαλα βρήκε απάντηση στο γρήγορο γκολ της Αναγέννησης Καρδίτσας και επικράτησε 2-1.

[googlead][/googlead]

Μία... ντουζίνα ποδοσφαιριστές έλειψαν για τον ΑΟ Τρίκαλα από το εκτός έδρας φιλικό του Σαββάτου (30/09) απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Ακολουθεί, άλλωστε, το τεστ της Κυριακής (01/10) με τη Βέροια και ο τεχνικός, Σωτήρης Αντωνίου θέλησε να μοιράσει τον χρόνο. Η γηπεδούχος ΑΣΑ από την πλευρά της με 1 γκολ σε επτά φιλικά και ένα επίσημο ήταν αυτή που αιφνιδίασε και μόλις στο 7' άνοιξε το σκορ. Ωστόσο, οι «κυανέρυθροι» αντέδρασαν και «ντούμπλαραν» τις φιλικές νίκες κόντρα στην Αναγέννηση (2-1).

Η άστοχη έξοδος του Αποστολίδη στο 7' μετά από φάουλ του Μπιτέλη έφερε το 1-0 με κεφαλιά του Κισκαμπάνη. Ο έμπειρος στόπερ απείλησε και στο 14' με προβολή. Ο ΑΟΤ έφτασε κοντά στο γκολ με τους Τσίπρα (29'), Γιαννίτση (31'), ενώ στο 33' ο γκολκίπερ των γηπεδούχων, Νέστορας Γκέκας απέκρουσε τη μπάλα σε προσπάθειες των Καπού, Χιντζίδη.

Η ισοφάριση για τον ΑΟ Τρίκαλα ήρθε στο 63'. Ο Γροντής έβγαλε τον Πάνο σε θέση τετ α τετ και ο τελευταίος με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 76' διαμορφώθηκε το 1-2 μετά από λάθος του Γκέκα και πλασέ του Καπού σε κενή εστία. Λίγο πριν το φινάλε (87') οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρία για τρίτο γκολ μετά από σέντρα του Καπού, ενώ υπήρξαν διαμαρτυρίες για ανατροπή στον Μίλιεβιτς.

ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας, Καρρίκι, Κωνσταντινόπουλος, Θεοδωράκης, Κισκαμπάνης, Μασούρας, Σουντουρά, Πλαβούκος, Τζέκος, Μπιτέλης, Παπαευθυμίου. Έπαιξαν και οι: Σταματάκης, Χαντζάρας, Πλούμης, Καλφούντζος, Κατσικάς, Ρουσσάκης, Χαντζής, Μπούσδρας.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Αποστολίδης, Γιαννίτσης, Κοτσώνης, Πάνος, Χιντζίδης (66' Ντιατά), Ανδρεόπουλος (89' Τσιμπούκας), Αναστασόπουλος (79' Μυρσινιάς), Γροντής (85' Ζήσης), Μίλιεβιτς, Τσίπρας (87' Παρθένης), Καπός (88' Κατσαντώνης).

Πηγή: goaltrikala.gr

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 30 Σεπτέμβριος 2017 19:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep