Σίφουνας στο Αιγίνιο

Ο Άρης νίκησε 5-1 τον Αιγινιακό εκτός έδρας. Τραυματίες Παυλίδης, Καπνίδης.

Εξαιρετική εμφάνιση για τον Άρη στο Αιγίνιο. Οι Θεσσαλονικείς αντιμετώπισαν το απόγευμα της Πέμπτης (28/09) τον Αιγινιακό εκτός έδρας και δείχνοντας πολύ καλό πρόσωπο επικράτησαν 5-1. Βέβαια, υπήρχαν και αρνητικά για την ομάδα του Δημήτρη Σπανού, αφού πριν την έναρξη υπέστη διάστρεμμα ο Παυλίδης, ενώ στο 30' αποχώρησε, επίσης τραυματίας, ο Καπνίδης. Ο Άρης σημείωσε 4 γκολ στο πρώτο 45λεπτο, δεν άφησε περιθώριο να αμφισβητηθεί η ανωτερότητά του και έδειξε την απαραίτητη σοβαρότητα ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Οι «κίτρινοι» πήραν προβάδισμα στο 3' με σκόρερ τον Καπνίδη έπειτα από γύρισμα του Μπαργκάν και στο 9' από εκτέλεση φάουλ του Πλατέλλα ο Δεληζήσης έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους Θεσσαλονικείς. Μάλιστα, στο 15' ο Μπαργκάν εκτέλεσε ένα ακόμα φάουλ και αυτή τη φορά ο Μουμίν νίκησε τον Τόλιο. Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού ήταν κυρίαρχη και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Πλατέλλας νίκησε τον Τόλιο στο τετ α τετ και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-4.

Ο Αιγινιακός μείωσε στο 50' με πέναλτι που κέρδισε ο Δωματάς από τον Σόουζα και εκτέλεσε ο ίδιος, αλλά μετά από 5 λεπτά ο Στεφάνοβιτς έβγαλε κάθετη μπαλιά στον Κάσσο και αυτός διαμόρφωσε το 1-5. Λίγο πριν το φινάλε (87') ο Άρης έχασε μεγάλη ευκαιρία για 6ο γκολ όταν ο Λώττας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος (46' Καραγκιόζης), Λιόλιος, Βλάχος (46' Αντωνιάδης), Γιαζιτζόγλου, Καρακώστας (62' Ταουσάνης), Γκατσολάρι, Ζούρκος, Παπαδόπουλος (46' Λεφίδης), Πολύζος, Δωματάς (62' Μάιγκα), Σοφιάνης (62' Ντόγος).

ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Καντιμοίρης (64' Αναγνωστόπουλος), Βαλεριάνος (46΄ Νέτο), Μπούρμπος, Δεληζήσης, Σόουζα (64' Κλιγγόπουλος), Μουμίν (46΄ Μαραγκός), Ιντζόγλου (46' Στεφάνοβιτς), Μπαργκάν (46' Λώττας), Πλατέλλας (46' Μιλούνοβιτς), Πασάς (46' Ντούνης), Καπνίδης (30' Κάσσος).

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 30 Ιανουάριος 2018 00:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep