Νίκη... πλουραλισμού

Ο ΑΟΤ για πρώτη φορά κράτησε το μηδέν παθητικό και επικράτησε 2-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Τη δεύτερη διαδοχική του νίκη στα φιλικά παιχνίδια κατέκτησε το βράδυ της Πέμπτης (07/09) ο ΑΟ Τρίκαλα. Οι «κυανέρυθροι» για πρώτη φορά κράτησαν το μηδέν παθητικό και νίκησαν 2-0 την Αναγέννηση Καρδίτσας, με τους Γκόλια, Τσίπρα να σκοράρουν για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Οι γηπεδούχοι του Σωτήρη Αντωνίου έχασαν πολλές ευκαιρίες απέναντι σε μία ομάδα που έδειξε ότι βασίζεται στην αμυντική της λειτουργία. Η ΑΣΑ έμεινε για μία ακόμα φορά μακριά από το σκοράρισμα, ενώ ο ΑΟΤ έδειξε ότι διαθέτει λύσεις σε όλες τις γραμμές.

Ο Γκέκας στο 21' εσωσε την εστία του σε σουτ του Ζγκούρι, ενώ στο 42' ο γκολκίπερ της Αναγέννησης απέκρουσε τη μπάλα σε σουτ του Πάνου, όπως και στις καθυστερήσεις σε κεφαλιά του Βέρτζου. Δεν κατέφερε, όμως να κάνει το ίδιο στο 63', όταν ο Γκόλιας με εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ και έδειξε ότι και φέτος θα είναι το μεγάλο όπλο στις στατικές φάσεις.

Το 2-0 διαμόρωσε ο Τσίπρας στο 80' έπειτα από σέντρα του Πάνου. Λίγο πριν το φινάλε ο Γκέκας γλίτωσε ξανά την εστία του. Στο 88' σε σουτ του Μυρσινιά και στο 89' σε κεφαλιά του Σιαλμά.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Αθανασόπουλος (46' Αποστολίδης), Βέρτζος, Κοτσώνης (64' Τεγούσης), Πάνος (82' Μυρσινιάς), Γκόλιας (82' Μανώλης), Τόμιτς (46' Ανδρεόπουλος), Τζόκιτς (46' Τσίπρας), Τσιάρας (64' Τσιάρας), Γροντής (46' Γιαννίτσης), Μίλιεβιτς (67' Ντιατά), Ζγκούρι (67' Αναστασόπουλος).

ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας, Κωνσταντινόπουλος (46' Κατσίκας), Κολτσίδας (85' Μούτσιος), Καρρίκι, Κισκαμπάνης (13' λ.τρ. Θεοδωράκης), Μασούρας, Ρουσσάκης (79' Χατζής), Παπαευθυμίου (60' Ποζατζίδης), Τζέκος (82' Πλούμης), Μπιτέλης, Πλαβούκος.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 07 Σεπτέμβριος 2017 23:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep