Σόου Μπρίτο στην Καλαμαριά

Ο Εντουάρντο Μπρίτο ήταν μεγάλος πρωταγωνιστής στην άνετη (4-0) νίκη του Απόλλωνα Πόντου απέναντι στον Αιγινιακό.

Το πρώτο τεστ απέναντι σε ομάδα της Football League και τρίτο συνολικά στην προετοιμασία έδωσε το Σάββατο (02/09) ο Απόλλων Πόντου. Αντίπαλός του ο Αιγινιακός, ο οποίος έως τώρα στα πόδια του έχει μόνο δύο επίσημα παιχνίδια Κυπέλλου. Οι «κοκκινόμαυροι», λοιπόν, διεύρυναν το αήττητο σερί τους και επικράτησαν 4-0, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Εντουάρντο Μπρίτο, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ μέσα σε τρία λεπτά.

Η πρώτη απειλή από πλευράς γηπεδούχων σημειώθηκε στο 17' όταν ο Κυβελίδης είχε σουτ στο δοκάρι. Πέντε λεπτά μετά η ομάδα της βόρειας Πιερίας απάντησε με χαμένη ευκαιρία του Σοφιάνη. Ο πρωταγωνιστής του προηγούμενου τεστ με τη Φλαμουρτάρι, ο Ντούνγκα έγινε δημιουργός στο 28' με τον Κυβελίδη να ανοίγει το σκορ με πλασέ. Σε ένα από τα λάθη στα μετόπισθεν ο Αιγινιακός λίγο έλειψε να ισοφαρίσει, όμως ο Παπαδόπουλος δεν βρήκε στόχο στο 38'.

Το 2-0 για τον Απόλλων Πόντου ήρθε στο 52'. Ο Ν' Λουντούλου σέντραρε, ο Καλαϊτζίδης έπιασε την πρώτη κεφαλιά και ο Βεργώνης με νέα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 58' ο Καραγκιόζης απέκρουσε τη μπάλα σε σουτ του Μπρίτο και στην επαναφορά ο Χασομέρης αστόχησε, ενώ στο 75' οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά σε τρίτο γκολ, με τον Γαβριηλίδη να σώζει την εστία του σε σουτ του Βραζιλιάνου. Το ίδιο έγινε και στο 83' σε προσπάθεια του Χασομέρη, όμως ένα λεπτό μετά ο Μπρίτο με σουτ έκανε το 3-0. Στο 87' ο ίδιος με εκτέλεση φάουλ νίκησε ξανά τον γκολκίπερ του Αιγινιακού και διαμόρφωσε το 4-0.

ΣΚΟΡΕΡ: 28' Κυβελίδης, 52' Βεργώνης, 84', 87' Μπρίτο

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καλογεράκης, Γεωργιάδης (73' Γκουγκούδης), Αμαραντίδης (80' Λιόνης), Σαμαράς (46' Καπίας), Καλί, Βεργώνης, Καλογέρης (46' Καλαϊτζίδης, 70' λ.τρ. Φάμπιο), Συμελίδης, Ν’ Λουντούλου (65' Μιλοσάβλιεφ), Κυβελίδης (46' Χασομέρης), Ντούνγκα (46' Μπρίτο). Έπαιξαν και οι: Προκοπίου, Δαλιανόπουλος.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Καραγκιόζης, Τοπαλίδης, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Ανδρικόπουλος, Πολυζος, Γκατσολάρι, Ζούρκος, Παπαδόπουλος, Φουρτζίου, Σοφιάνης. Έπαιξαν και οι: Γαβριηλίδης, Κουλιμπαλί, Μενικάλι, Δωματάς, Λεφίδης, Στόικος, Καρακώστας, Προσκυνητόπουλος, Ταουσάνης.

Πηγή: metrosport.gr

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 02 Σεπτέμβριος 2017 20:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep