Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Φαριν... όλα για πλέι οφς

Ο Φαρινόλα σημείωσε το γκολ της νίκης στην Λάρισα και έφερε την Καλλιθέα στα πλέι οφς. Ο Φαρινόλα σημείωσε το γκολ της νίκης στην Λάρισα και έφερε την Καλλιθέα στα πλέι οφς.

Η Καλλιθέα σε ένα επεισοδιακό ματς πήρε τη νίκη μέσα στην Λάρισα και έκλεισε εισιτήριο για τα πλέι οφς του πρωταθλήματος.

Η ΑΕΛ ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά η Καλλιθέα πήρε τη νίκη με γκολ του Πάολο Φαρινόλα σε μια από τις λίγες επισκέψεις της στην περιοχή της ομάδας της Λάρισας. Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ στο γκολ του Φαρινόλα, ενώ στο τελευταίο πεντάλεπτο δημιουργήθηκαν επεισόδια όταν αποβλήθηκε ο Παναγιώτης Κατσιαρός.
Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ είδε την κόκκινη κάρτα γιατί ζήτησε από τον διαιτητή να κάνει παρατήρηση στον πάγκο της Καλλιθέας, από όπου τα τελευταία λεπτά έφυγαν αρκετές μπάλες στον αγωνιστικό χώρο ώστε να υπάρξουν καθυστερήσεις.
Αυτή η αποβολή, σε συνδυασμό για τις αμφιβολίες που εκφράστηκαν για το γκολ του Φαρινόλα έγιναν η αιτία να δημιουργηθούν σοβαρά επεισόδια στον αγωνιστικό χώρο ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων. Ο διαιτητής ξεκίνησε πάλι την αναμέτρηση, αλλά δεν κράτησε καθυστερήσεις διότι φοβόταν να μην δημιουργηθεί πάλι ένταση.
Στον αγωνιστικό τομέα μπορεί η ΑΕΛ να είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης, αλλά η Καλλιθέα δημιούργησε πιο κλασσικές ευκαιρίες με δύο δοκάρια των Βιδάλη, Μιχαλόπουλου.


Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ

 

 

ΑΕΛ (Μιχάλης Ζιώγας): Σωτηρίου, Παπαγεωργίου, Κολοβέτσιος, Κατσιαρός, Ψωμάς, Χατζής (82' Σιατραβάνης), Νεμπεγλέρας, Γκονζάλες (63' Χασομέρης), Ζεκίνια, Μπλέντι, Καούνος (43' Γκρουμπιεσίτς).
ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Τακίδης, Σταύρου, Αρβανίτης, Μουσταφίδης, Καλτσάς, Ηρακλής, Βιδάλης, Κουτρουμπής, Μιχαλόπουλος, Φαρινόλα (64' Κατσίκης), Ντιαλό (76' Μαρουκάκης).

 

Last modified onΚυριακή, 13 Μάιος 2012 19:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep