Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Παράταση στην... σωτηρία

Ο Φαρούκ δεν κατάφερε να απειλήσει σε καμία περίπτωση την εστία του Βρονταρά και να βοηθήσει την ομάδα του να φτάσει στη νίκη κόντρα στον Φωκικό. Ο Φαρούκ δεν κατάφερε να απειλήσει σε καμία περίπτωση την εστία του Βρονταρά και να βοηθήσει την ομάδα του να φτάσει στη νίκη κόντρα στον Φωκικό.

 

Η λευκή ισοπαλία στα Μέγαρα αφήνει ανοικτά τα πάντα στο παιχνίδι της σωτηρίας. Ο Φωκικός έμεινε ζωντανός και ο Βύζας τα έχει με την τύχη του για το δοκάρι στις καθυστερήσεις.

Βύζας και Φωκικός έμειναν στο 0-0 και η αγωνία για τη σωτηρία δείχνει πως θα κρατήσει μέχρι και την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι δύο ομάδες μετά τις ανέλπιστες νίκες που είχαν την προηγούμενη αγωνιστική έψαχναν τώρα τον τρόπο να βάλουν τις βάσεις για τη σωρηρίας τους και να διώξουν το άγχος, αλλά τελικά δεν το κατάφεραν.

Το τελικό αποτέλεσμα αφήνει ικανοποιημένους και τους δύο για διαφορετικούς λόγους και αποτυπώνει την εικόνα της αναμέτρησης. Λιγοστές φάσεις, αρκετή ένταση, μεγάλη πίεση και έα γήπεδο που δεν άφηνε πολλά περιθώρια για να γυρίσει η μπάλα στα πόδια των ποδοσφαιριστών.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φάσεις ήταν ελάχιστες και προήλθαν από σουτ εκτός περιοχής. Στο δεύτερο μέρος του αγώνα άλλαξαν τα δεδομένα, ο Φωκικός πίεσε στην αρχή, ο Βύζας απάντησε και αυτό κράτησε μέχρι το 65ο λεπτό, όταν οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες και όλα έδειχναν πως το παιχνίδι βάδιζε προς την ισοπαλία. Αυτό θα μπορούσε βέβαια να είχε αλλάξει στις καθυστερήσεις με το σουτ του Ροβίθη που κατέληξε στο κάθετο δοκάρι του Βρονταρά.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

 

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Μιχελής, Νταντάμης, Λίτσης, Χάλαρης, Χριστοφιλέας, Βλάχος,  Μωϋσίδης, Οικονομόπουλος, Παυλίδης (81' Ροβίθης), Φαρούκ, Ηλιόπουλος (76' Μουστάκης).

ΦΩΚΙΚΟΣ (Κώστας Τερζής): Βρονταράς, Χαλούλος, Θωμόπουλος, Δημητρίου, Παϊζάνος, Σκαρίμπας (91' Κουρέλης), Μπουλούλης, Καλέργης (87' Νικόλτσης), Διαμαντόπουλος, Ταμπάκης (73' Κανελλόπουλος).

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep