Δοκάρια και... υποβιβασμός

Τα Τρίκαλα έφυγαν με νίκη 1-0 από την Καλλιθέα σε ένα ματς που οι γηπεδούχοι είχαν τρία δοκάρια, αλλά υποβιβάστηκαν αγωνιστικά.

Η αναμέτρηση της Καλλιθέας με τα Τρίκαλα δεν είχε ουσιαστικό βαθμολογικό ενδιαφέρον και η ομάδα της Θεσσαλίας πήρε τη νίκη με 1-0 χάρη σε χτύπημα πέναλτι στο «Ελ Πάσο». Οι γηπεδούχοι έψαξαν από την αρχή μέχρι το τέλος το γκολ που θα τους εξασφάλιζε έστω την ισοπαλία, ώστε να σιγουρευτούν πως θα τελειώσουν το πρωτάθλημα πάνω από την Ελευσίνα και να διατηρήσουν τις ...δικαστικές ελπίδες σωτηρίας.

Αυτό δεν συνέβη, αφού οι περισσότερες από τις καλές τους επιθετικές ενέργειες προσέκρουσαν στα δοκάρια της εστίας του Αθανασόπουλου. Αρχικά το εντυπωσιακό σουτ του Συριόπουλου στο 45ο λεπτό χτύπησε στο οριζόντιο. Ο Λεβέντης στο 63ο είχε διαγώνιο σουτ έξω από την περιοχή με τη μπάλα να προσκρούει στο κάθετο δοκάρι, ενώ λίγα λεπτά νωρίτερα (55') κεφαλιά του Τσώνη έφυγε άουτ αφού πρώτα η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση το σημείωσε με χτύπημα πέναλτι ο Ριζογιάννης στο 37ο λεπτό, αφού πρώτα χρειάστηκαν να διαμαρτυρηθούν στον διαιτητή που αρχικά έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι και μετά από συμβουλή του βοηθού και του 4ου διαιτητή γύρισε και έδειξε πέναλτι στο χέρι του Ντιακιτέ. Από εκεί και πέρα, η εικόνα του αγώνα έδειχνε πως και οι δύο ομάδες δεν είχαν ουσιαστικό κίνητρο μέσα στον αγωνιστικό χώρο και έβγαλαν την υποχρέωση με ένα ματς που δεν είχε πολλές συγκινήσεις.

Βέβαια για τέτοιο ματς είχε αρκετούς ανθρώπους του ποδοσφαίρου στις εξέδρες, αφού βρέθηκαν στο Ελ Πάσο οι Αχιλλέας Μπέος, Τάκης Γιαννόπουλος, Σούλης Παπαδόπουλος, Γιώργος Βαζάκας, Νίκος Παντέλης και άλλοι εκπρόσωποι ποδοσφαιριστών.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΤΡΙΚΑΛΑ 0-1
ΣΚΟΡΕΡ: 37΄ πεν. Ριζογιάννης

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Σωτήρης Τζουμερκιώτης): Μιχελής, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Συριόπουλος, Ντιακιτέ (79' Γκέτσι), Κατσικογιάννης, Μασέδο, Σταματάκος (64' Μπέλης), Γκίνη (54' Καντέ), Τσώνης, Τσίπρας.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Περικλής Αμανατίδης): Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης (85' Καμπλιώνης), Γκόλιας, Σαρακατσάνος, Λεάντρο, Μουμίν, Ριζογιάννης, Κουσκουνάς, Αρναρέλλης, Στεφάνοβιτς (73' Καρρίκι), Γιαννιτσάνης (68' Λαμπάκης)

ΔIAITHTHΣ: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)
ΒOHΘΟΙ: Καλύβας (Φθιώτιδας), Χατζηκαμαγιάννης (Εύβοιας)

Last modified onΚυριακή, 04 Ιούνιος 2017 19:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep