Πόντο ήθελε, πόντο πήρε

Ο Κισσαμικός «κλείδωσε» την παραμονή στην κατηγορία (1-1) απέναντι στον αδιάφορο βαθμολογικά Πανσερραϊκό.

Έναν πόντο ήθελε, έναν πήρε ο Κισσαμικός την Κυριακή (04/06) το απόγευμα στα Περιβόλια, αν και με βάση την εξέλιξη του αγώνα στο «Ελ Πάσο» ακόμα και η ήττα του έδινε το εισιτήριο της παραμονής στην κατηγορία. Οι «κυανόλευκοι» με την ισοπαλία κόντρα στον αποδεκατισμένο και αδιάφορο βαθμολογικά Πανσερραϊκό θα έδιναν τέλος στα όποια σενάρια και το τελικό 1-1 ανανέωσε το ραντεβού τους με την κατηγορία για την επόμενη σεζόν.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν και προγήθηκαν με τον Κάκκο, όμως οι Κρητικοί άσκησαν πίεση, έχασαν ευκαιρίες και τελικά με το «καλημέρα» του δευτέρου ημιχρόνου έφεραν το ματς στα ίσα με τον Μίλιτς και πέτυχαν τον στόχο τους. Σημειώνεται ότι ο αγώνας στα Περιβόλια ήταν ο τελευταίος για φέτος για τον Πανσερραϊκό, γι' αυτό και ο Παναγιώτης Διλμπέρης έδωσε την ευκαιρία σε νεαρούς.

Ο Κισσαμικός αρκούνταν έστω στον πόντο, προκειμένου να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή του στην κατηγορία ανεξαρτήτως αποτελέσματος στην Καλλιθέα. Ωστόσο, ο Πανσερραϊκός των πολλών απουσιών στη μόνη καλή στιγμή του πρώτου 45λεπτου πήρε και το προβάδισμα στο σκορ. Μετά από ασίστ του Παναγιωτίδη στο 11' ο Κάκκο με σουτ νίκησε τον Λαζαρίδη και έδωσε το προβάδισμα στα Λιοντάρια.

Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή, τον απόλυτο έλεγχο, έβγαλαν πολλές επικίνδυνες επιθέσεις, όμως τους έλειψε η ουσία. Στο 33', μάλιστα, ο Στογιάνοφ έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία όταν είδε σε προσπάθειά του τη μπάλα να προσκρούει στο δοκάρι και στη συνέχεια της φάσης τον Ρίστιτς να σώζει την εστία του.

Το δεύτερο 45λεπτο ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα των Χανίων. Πριν ακόμα συμπληρωθεί ένα λεπτό στην επανάληψη ο Μάντζης σέντραρε από αριστερά και ο Μίλιτς με προβολή νίκησε τον Ρίστιτς και έκανε το 1-1, αποτέλεσμα που έψαχναν οι «κυανόλευκοι» για να τελειώνουν με την υπόθεση - σωτηρία. Ο προπονητής των «λιονταριών», Παναγιώτης Διλμπέρης, ο οποίος στο ημίχρονο είχε περάσει στο ματς τον νεαρό Γιαξή, έδωσε στη συνέχεια την ευκαιρία στους Ταχματζίδη, Κτιστόπουλο, ώστε να καταγράψουν και αυτοί λεπτά στο τελευταίο ματς της φετινής σεζόν για την ομάδα των Σερρών.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 47' Μίλιτς - 11' Κάκκο
Δοκάρι: 33' Στογιάνοφ

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Παντελάκης, Γιαλούσης, Κουρέλλας, Σελινιωτάκης, Τιάγκο Σίλβα, Μαρτίνεθ (75' Γκούμας), Μίλιτς (85' Βλάχος), Μάντζης (80' Νικόλτσης), Στογιάνοφ.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Ρίστιτς, Ντόραγκι (59' Ταχματζίδης), Στέβιτς, Τσελεπίδης (46' Γιαξής), Παπατζίκος, Φούσου, Παναγιωτίδης, Σιάκκας (68' Κτιστόπουλος), Τσιμίκας, Κάκκο, Γκούρτσας.

Διαιτητής: Μουρτζάκης (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Τρουλινός, Γαρεφαλάκης (Ηρακλείου)

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 05 Ιούνιος 2017 12:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep