Καλπάζει ο ΑΟΤ

Τα Τρίκαλα έκαναν το 8x8, μετά την εντός έδρας νίκη με 1-0 κόντρα στη Σπάρτη.

Οι Τρικαλινοί διεύρυναν το νικηφόρο σερί τους, πανηγύρισαν το 8x8, χωρίς μάλιστα σε αυτό να υπολογίζεται το τρίποντο με τον Πανθρακικό, που έχει κατακτήσει στα χαρτιά. Σκόραρε ο Κουσκουνάς στο 18’, που έφτασε τα 15 γκολ. Η Σπάρτη είχε αριθμητικό μειονέκτημα από το 40’ μετά την αποβολή του Μελίσσα, ενώ φάνηκε ελάχιστα επιθετικά στο ματς.

Τα Τρίκαλα μπήκαν επιθετικά στο ματς. Απείλησαν με τους Γκόλια (8’), Κουσκουνά (9’), Λεάντρο (12’) και πήραν κεφάλι στο σκορ με τον... συνήθη ύποπτο τον Κουσκουνά στο 18’.  Η Σπάρτη, από την άλλη, φάνηκε επιθετικά μόλις στο 38’ με το σουτ του Λώττα. Στο 40’, ο Γιαννιτσάνης βγήκε τετ α τετ με τον Μελίσσα, ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, τον ανέτρεψε εκτός περιοχής και ο διαιτητής Μιχαηλίδης (Βοιωτίας) έδειξε απευθείας την κόκκινη κάρτα. Οι Σπαρτιάτες διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ στη φάση με την αποβολή του Μελίσσα.

Οι γηπεδούχοι, έχοντας αριθμητικό πλεονέκτημα από το 40’, έχασαν σωρεία ευκαιριών με τους Γιαννιτσάνη (47’), Κουσκουνά (51’), Μπαϊκαρά (56’, 65’), ενώ είχαν οριζόντιο δοκάρι με τον Λαμπάκη στο 53’. Η μοναδική φάση για τη Σπάρτη ήταν στο 83' με το σουτ του Φράγκου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΤΡΙΚΑΛΑ- ΣΠΑΡΤΗ: 1-0

ΓΚΟΛ: Κουσκουνάς (18’)

ΔΟΚΑΡΙ: Λαμπάκης 53’

ΤΡΙΚΑΛΑ (Περικλής Αμανατίδης): Αποστολίδης, Λαμπάκης, Γκόλιας, Λεάντρο, Βέρτζος, Ριζογιάννης, Μπαϊκαρά (72’ Ρομπέρ), Μουμίν, Κουσκουνάς, Μπαλμπόα (67’ Στεφάνοβιτς), Γιαννιτσάνης (88' Σανδραβέλης).

ΣΠΑΡΤΗ (Σωτήρης Αντωνίου): Μελίσσας, Καρτσαμπάς, Οικονομόπουλος (42’ Κραβαρίτης), Κατσίκης, Κοτσαρίδης, Γιαννίτσης, Αναστασόπουλος, Σιώπης, Μπουντόπουλος (35’ Λώττας), Φράγκος, Ηλιόπουλος (68’ Ροβίθης).

Διαιτητής: Μιχαηλίδης (Βοιωτίας)
Βοηθοί: Σοφός, Φίλος (Βοιωτίας)

Last modified onΚυριακή, 09 Απρίλιος 2017 18:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep