Το εξπρές των Τρικάλων!

Τα Τρίκαλα νίκησαν 1-0 τον Άρη με γκολ του Μπαλμπόα και σημείωσαν την 7η διαδοχική τους νίκη.

Το "τρένο" των Τρικάλων δεν σταματά πουθενά. Ο ΑΟΤ επικράτησε 1-0 του Άρη για την 23η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League, κατέκτησε την 7η διαδοχική του νίκη, βάζοντας παράλληλα φρένο στο σερί των πέντε νικών των Θεσσαλονικέων. Σκόρερ για τους Θεσσαλούς ο Χαβιέ Μπαλμπόα, που έβαλε το πρώτο του γκολ με την κυανέρυθρη φανέλα. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ που δέχεται ο Άρης κατά τη θητεία του Νίκου Κωστένογλου στον πάγκο. Πλέον ο Άρης είναι ξανά στο -6 από τις θέσεις ανόδου, ενώ τα Τρίκαλα μείωσαν στο -7 από τους «κίτρινους».

Η αναμέτρηση δεν ξεκίνησε καθόλου καλά για τον Άρη. Μόλις στο 8ο λεπτό ο Ανδρέας Τάτος ένιωσε ενοχλήσεις και πέρασε προσωρινά εκτός αγώνα. Δύο λεπτά μετά επανήλθε στον αγωνιστικό χώρο, αλλά στο 19' έγινε αλλαγή αφού δεν άντεξε. Ο Νίκος Κωστένογλου ήξερε καλά πως πλέον η ομάδα του θα δυσκολευτεί αισθητά στο δημιουργικό κομμάτι. Αξιοσημείωτο είναι πως στο πρώβτο 45λεπτο οι Θεσσαλονικείς δεν έκαναν ούτε φάση. Αντίθετα, ο ΑΟΤ ήταν πιο απειλητικός.

Είχε τη σπουδαία χαμένη ευκαιρία του 9' με τον Μπαλμπόα, ο ίδιος παίκτης όμως έκανε τη διαφορά στο 34'. Εκμεταλλεύτηκε την ωραία ατομική προσπάθεια και το γύρισμα του Γιαννιτσάνη από δεξιά και με συρτό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Διούδη. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με μοιρασμένη κατοχή μπάλας και τον ΑΟΤ να έχει 6 τελικές (οι 4 στον στόχο), ενώ ο Άρης είχε 3 τελικές (οι 2 στον στόχο).

Τα Τρίκαλα συνέχισαν δυναμικά και στο δεύτερο μέρος και στο 55' θα μπορούσαν να καθαρίσουν το ματς. Ο Ταυλαρίδης ανέτρεψε τον Κουσκουνά, αλλά ο Γιαννιτσάνης που ανέλαβε την εκτέλεση, είδε τον Διούδη να πέφτει στην αριστερή του γωνία και να μπλοκάρει. Για αρκετά λεπτά ακολούθησε ένταση ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων, ενώ επικράτησε αναβρασμός και στην κερκίδα.

Στο 68' ο Μουμίν άφησε τον ΑΟΤ με παίκτη λιγότερο, αφού δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα για αντικανονικό μαρκάρισμα. Ο πολύπειρος Ταυλαρίδης, ωστόσο, "κρέμασε" την ομάδα του, αφού αποβλήθηκε και αυτός στο 72'. Μέχρι τέλους δεν άλλαξε τίποτα. Ο Άρης αδυνατούσε να απειλήσει και τα Τρίκαλα έφτασαν σε μια ακόμη επικράτηση.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 34' Μπαλμπόα

ΤΡΙΚΑΛΑ (Περικλής Αμανατίδης): Αποστολίδης, Λαμπάκης, Γκόλιας, Πίντο, Βέρτζος, Ριζογιάννης, Μπαϊκαρά, Μουμίν, Κουσκουνάς (89' Αρναρέλλης), Μπαλμπόα (73' Μαχαμάτ), Γιαννιτσάνης (79' Ρομπέρ).

ΑΡΗΣ (Νίκος Κωστένογλου): Διούδης, Τζανακάκης, Καράμπελας, Σόουζα, Ταυλαρίδης, Παυλίδης, Πίτου Γκαρσία (78' Ντόγος), Ραούλ Μπράβο (52' Ντούνης), Τάτος (19' λ. τρ. Καπνίδης), Μιλούνοβιτς, Ίλιτς.

Διαιτητής: Σκουλάς (Θεσσαλίας)

Βοηθοί: Κολοσιώνης, Καλαμπόκης (Αιτ/νίας)

Last modified onΚυριακή, 26 Μάρτιος 2017 19:20

1 comment

  • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κυριακή, 26 Μάρτιος 2017 17:47 Comment Link

    ασ το ψαξει πάλι ο Αρης μήπως βρεί παρανομία στην 11άδα των Τρικάλων και έτσι αποχαυλωθεί πάλι ο κόσμος του,και να κρύψει την αγωνιστική του ανυπαρξία ,όσο για τα Τικαλα αδίκησαν φέτος τον εαυτό τους

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep