Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Φωτιές πέταγε η Καλλονή

Σε περίπατο μετέτρεψε το ντέρμπι με τον Πιερικό η ΑΕΛΚ και έφτασε άνετα στο 3-1.

Η ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της και με τρία υπέροχα τέρματα των Χωριανόπουλου, Μανούσου και Λεοζίνιο πήρε ένα σπουδαίο τρίποντο. Καθοριστική για την εξέλιξη του αγώνα η αποβολή του Μπλαζέφσκι με απ' ευθείας κόκκινη κάρτα για χτύπημα εκτός φάσης στον Χατζόπουλο, λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το γκολ της τιμής στο τέλος με καταπληκτικό σουτ του νεαρού Ελευθεριάδη.

Έτσι, οι νησιώτες παρέμειναν ζωντανοί στο κυνήγι της εισόδους τους στα πλέι-οφ και εκμεταλλεύτηκαν για ακόμα μία φορά την έδρα τους. Ήττα που μπορεί να κοστίσει για τους Κατερινιώτες, καθώς έμειναν πίσω στην μάχη της απ'ευθείας ανόδου.

ΑΕΛΚ (Γ. Ματζουράκης): Μάππας, Κριπιντήρης, Καρακώστας, Μήτσης, Χωριανόπουλος (70' Σιλιγαρδάκης), Χατζόπουλος, Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Μανούσος, Ντος Σάντος (73' Ζουρούδης), Ταραχούλσκι (62' Μανουσάκης)

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Γ. Χατζάρας): Καρακούτσης, Χατζηζήσης, Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Πουλόπουλος, Ιντζόγλου (56' Μπακάλης), Πουρτουλίδης (63' Κόιτς), Μπλαζέφσκι, Μοκακέ, Ρούσεφ, Κοντέων (46' Ελευθεριάδης).

Θυμηθείτε ΕΔΩ την εξέλιξη του αγώνα.

Last modified onΤετάρτη, 25 Απρίλιος 2012 17:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep