Τριπλή νίκη Κισσαμικού!

Ο Κισσαμικός νίκησε κόπωση, αριθμητικό μειονέκτημα και Αχαρναϊκό (1-0), κατακτώντας το δεύτερο διαδοχικό τρίποντο στο πρωτάθλημα.

Επεισοδιακό ματς έγινε την Τετάρτη (22/02) στο Μάλεμε, εκεί όπου ο Κισσαμικός υποδέχτηκε τον Αχαρναϊκό. Το ματς, άλλωστε, είχε τρία ακυρωθέντα γκολ, ένα... παρόλιγο γκολ της σεζόν και μία αποβολή, με τους Κρητικού να βγαίνουν νικητές με 1-0. Η επικράτησή τους αυτή αποκτά μεγαλύτερη σημασία αν αναλογιστεί κανείς την κόπωση από το ταξίδι της επιστροφής από τις Σέρρες και το αριθμητικό μειονέκτημα που είχαν από το 19'!

Ο Κισσαμικός μπήκε... φουριόζος στο ματς και μόλις στο 2ο λεπτό ο Μίλιτς άνοιξε το σκορ για την ομάδα των Χανίων. Οι φιλοξενούμενοι πριν προλάβουν να αντιδράσουν λίγο έλειψε να δεχτούν το γκολ της χρονιάς από τακουνάκι του Μαρτίνεθ, αλλά ο Ψύχος έσωσε την εστία του. Ακολούθησαν δύο ακυρωθέντα γκολ των Μίλιτς (17'), Κίκε (18'), αλλά ένα λεπτό μετά οι «κυανόλευκοι» έμειναν με παίκτη λιγότερο. Συγκεκριμένα, ο Μάντζης μέσα σε τρία λεπτά (16' και 19') δέχτηκε δύο κίτρινες κάρτες και άφησε τον Κισσαμικό με παίκτη λιγότερο. Την αποβολή αυτή αμφισβήτησαν έντονα οι Κρητικοί, που ανέφεραν χαρακτηριστικά: «Το πήραμε το μήνυμα και σήμερα»...

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα οι «κυανόλευκοι» κατάφεραν να κρατήσουν απαραβίαστη την εστία τους στο πρώτο 45λεπτο παρότι η αποβολή αυτή αύξησε το άγχος για την επικράτηση.

Το δεύτερο ημίχρονο επεφύλασσε και τρίτο ακυρωθέν γκολ, αυτή τη φορά για τον Αχαρναϊκό, αφού δόθηκε επιθετικό φάουλ στον γκολκίπερ, Λαζαρίδη. Διαμαρτυρίες, όμως υπήρξαν έντονες στο 67' από πλευράς Κισσαμικού. Συγκεκριμένα, ο Κίκε έφυγε μόνος του απέναντι στον Ψύχο, αλλά υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ. Οι γηπεδούχοι, πάντως, κατάφεραν στο φινάλε να πανηγυρίσουν τη δεύτερη διαδοχική νίκη στο γήπεδό τους, με τον Αχαρναϊκό να επιστρέφει στις ήττες έπειτα από το τρίποντο σε βάρος του Αχαρναϊκού.

H LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 2' Μίλιτς
Κόκκινη: 19' Μάντζης (2η κίτρινη)

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Παντελάκης, Γιαλούσης, Τσοντάκης, Σελινιωτάκης, Τιάγκο Σίλβα (85' Ψιάνος), Μαρτίνεθ (72' Ποκόνγκ), Κίκε (79' Ν' Γκουέμ), Μάντζης, Μίλιτς.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Μίλος Κόστιτς): Ψύχος, Τσουβαλτσίδης (81' Λύρας), Αναστασίου, Σωτηράκος, Καραντασιάδης, Παπατόλιος (69' Σταμούλης), Τσεμπερίδης, Ντάγκρας, Τζέφερσον, Πλαβούκος, Μεζίνι (61' Μαρσελίνο).

Διαιτητής: Κυρίτσης (Δωδ/νήσου)
Βοηθοί: Τρουλινός, Δασκαλάκης (Ηρακλείου)

Last modified onΤετάρτη, 22 Φεβρουάριος 2017 16:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep