Πρωταθλητής χειμώνα με καρέ

Ο Απόλλων Σμύρνης είναι πρωταθλητής χειμώνα μετά τη νίκη του στα Χανιά. Ο Απόλλων Σμύρνης είναι πρωταθλητής χειμώνα μετά τη νίκη του στα Χανιά.

Ο Απόλλων Σμύρνης πέρασε με 4-1 από τα Χανιά και εξασφάλισε τον τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα.

Πρωταθλητής χειμώνα μια αγωνιστική πριν το τέλος του πρώτου γύρου αναδείχθηκε ο Απόλλων Σμύρνης μετά τη νίκη του με 4-1 επί των Χανίων. Η «ελαφρά ταξιαρχία» κατάφερε να βάλει τις βάσεις για την επικράτηση της από το πρώτο ημίχρονο με τα γκολ του Δημήτρη Διαμαντόπουλου στο 25ο και 37ο λεπτό.

Από εκεί και πέρα ήταν τυπική διαδικασία για την ομάδα του Άκη Μάντζιου, αφού ο ΑΟ Χανιά δεν κατάφερε να αμφισβητήσει αυτό το προβάδισμα σε καμία στιγμή και ήταν ελάχιστες οι φορές που απείλησε την εστία του Ταΐρη.

Αντίθετα, ο Απόλλων Σμύρνης είχε αρκετές φάσεις και τελικά έφτασε το σκορ στο 4-0 με τους Σιατραβάνη (72’) και Μπαρμπόσα (79’) που σημειώσει το γκολ στην πρώτη επαφή του με την μπάλα. Ο Σταματής ήταν εκείνος που έβαλε το τέρμα της «τιμής» για τους γηπεδούχους και έκλεισε το σκορ στο 1-4.

Η «ελαφρά ταξιαρχία» πανηγυρίζει τον τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα μαζί με το αήττητο για έναν γύρο, αφού την ερχόμενη αγωνιστική έχει προγραμματισμένο παιχνίδι με τον Πανθρακικό που έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα και έτσι θα πάρει το ματς με 3-0 α.α. 

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

  • ΑΟ ΧΑΝΙΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ. 1-4 
  • ΣΚΟΡΕΡ: 87' Σταματής - 25', 37' Διαμαντόπουλος, 72' Σιατραβάνης, 77' Μπαρμπόσα
  • ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Σάκης Παπαβασιλείου): Αθανασίου, Ζέρης, Δαμιανάκης, Ηρακλής (59' Λάσκαρης), Βασιλείου, Φουρλάνος (88' Μούδιος), Τσουκάνης, Βαρούχας (59' Ντούμος), Αποστολόπουλος, Σταματής, Βανκεβάι.
  • ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Άκης Μάντζιος): Ταΐρης, Πάνος, Δεληζήσης, Μπαρτολίνι, Βαλεριάνος, Κονέ (80' Κρητικός), Ρομάνο (65' Περογαμβράκης), Ντάσιος, Σιατραβάνης (76' Μπαρμπόσα), Αλμπάνης, Διαμαντόπουλος.
  • ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Νεοφυτιάδης (Κορινθίας)
  • ΒΟΗΘΟΙ: Κοτζαμανίδης (Πειραιά), Δασκαλάκης (Ηρακλείου)
Last modified onΔευτέρα, 19 Φεβρουάριος 2018 17:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep