Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

SILVER ALERT: Βρέθηκε η ΑΕΛ!

Μετά από 26 αγωνιστικές η ΑΕΛ έκανε την εμφάνισή της στη Football League και επικράτησε 4-1 της Αναγέννησης Γιαννιτσών.

Την πρώτη καλή εμφάνισή της η θεσσαλική ομάδα την είχε πραγματοποιήσει απέναντι στην Αναγέννηση Γιαννιτσών εκτός έδρας. Έπειτα από έναν ολόκληρο γύρο οι «βυσσινί», αυτοί που όφειλαν να είναι στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρωταθλήματος, επανεμφανίστηκαν στο AEL FC ARENA και επικράτησαν των «κυανόλευκων» 4-1!

Η ΑΕΛ ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και μόλις στο 1ο λεπτό ο Ζεκίνια με πέναλτι άνοιξε το σκορ. Στο 24' ο Καούνος ανέβασε τον δείκτη στο 2-0, στο 45' ο Ζεκίνια έκανε το 3-0, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν στο 77' με τον Μπέκα. Το καρέ έκλεισε στο 83' ο Κολοβέτσιος και έδωσε επιτέλους την ευκαιρία στους 6.000 φιλάθλους να φύγουν χαμογελαστοί από το γήπεδο!

ΑΕΛ: Σωτηρίου, Παπαγεωργίου, Κατσιαρός, Ψωμάς, Κολοβέτσιος, Χατζής, Νεμπεγλέρας, Γκονζάλες (59' Πίνα), Ζεκίνια, Μούτσα (69' Χασομέρης), Καούνος (85' Πλιάγκας).

Αναγέννηση Γιαννιτσών: Αποστόλου, Χατζόγλου, Σερέτης, Γιόνδης (46' Καρακάσογλου), Ντατίδης, Ιορδανίδης (67' Τοσουνίδης), Σπαθάρας, Μπαξεβάνος, Στεργίδης (60' Μπέκα), Παπαδόπουλος, Στεφανίδης.

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

Last modified onΚυριακή, 22 Απρίλιος 2012 19:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep