Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πρώτος σε όλη την Ευρώπη!

Ο Πανθρακικός νίκησε 1-0 τον Πανσερραϊκό, έφτασε πιο κοντά στην απευθείας άνοδο και πανηγύρισε τη 13η νίκη σε ισάριθμα ματς εντός έδρας.

Ήταν ντέρμπι, όπως άλλωστε αναμενόταν. Ωστόσο, ένα ακόμα ματς στην Κομοτηνή βρήκε νικητή, ποιον άλλον, τον Πανθρακικό. Οι Ακρίτες χάρη στο γκολ του Μίνγκα στο 51’ έκαμψαν με 1-0 και το εμπόδιο του Πανσερραϊκού και πραγματοποίησαν ένα ακόμα άλμα απευθείας ανόδου!

Το 13ο εντός έδρας ματς δεν αποδείχτηκε γρουσούζικο για τους «πράσινους» που διαθέτουν την πιο ισχυρή έδρα της Ευρώπης με ισάριθμες νίκες και βρίσκονται ακόμα πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου. Όσο για τον Πανσερραϊκό; Έχασε ευκαιρία να προηγηθεί και αποχώρησε με πολλά παράπονα από τη διαιτησία…
Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr


Πανθρακικός: Κουτσόπουλος, Στάθης, Μακρυδημήτρης, Σαρακατσάνος, Χρήστου, Μπαλού (87' Βαγγελόπουλος), Μουνάφο, Μίνγκας, Μπέλιτς (60' Πόνσε), Μπαϊκαρά (81' Μπαϊκαρά), Κοντογουλίδης.

Πανσερραϊκός: Γουμάγιας, Σαλαμαστράκης, Καρατζάς, Κιάσσος, Ντιόγκο (79' Τσαούσης), Παρασκευαΐδης, Ανάκογλου (70' Σιάκκας), Τάντιτς (57' Παππάς), Παντελιάδης, Στεφανίδης, Μπανγκουρά.

Last modified onΣάββατο, 21 Απρίλιος 2012 22:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep