Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Με την ψυχή στο στόμα

Οι ποδοσφαιριστές της Καλλιθεάς πανηγυρίζουν το 2-0 του Ντιαλό που σε εκείνη την φάση τραυματίστηκε και δεν μπόρεσε να τελειώσει το παιχνίδι. Οι ποδοσφαιριστές της Καλλιθεάς πανηγυρίζουν το 2-0 του Ντιαλό που σε εκείνη την φάση τραυματίστηκε και δεν μπόρεσε να τελειώσει το παιχνίδι.

Η Καλλιθέα πήρε τους τρεις βαθμούς δύσκολα, αφού θεώρησαν ότι το ματς τελείωσε με το 2-0 του πρώτου ημιχρόνου και μετά είδαν τα δόντια του Ηρακλή. Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία ανάμεσα στην Καλλιθέα και τον Ηρακλή Ψαχνών αφού οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο και έκαναν ρεσιτάλ από λάθη που έδωσαν τις ευκαιρίες στους αντιπάλους να δημιουργήσουν ευκαιρίες.

Ο Ηρακλής Ψαχνών ήταν λες και δεν βγήκε στο πρώτο ημίχρονο και με τις αντιδράσεις του στην άμυνα έδωσε την άνεση στην Καλλιθέα να προηγηθεί εύκολα με 2-0. Οι δύο αντίπαλοι πήραν ακριβώς αντίθετους ρόλους στο δεύτερο ημίχρονο και ο Ηρακλής Ψαχνών λίγο έλειψε να φτάσει στην ισοπαλία, όπως είχε γίνει και στο ματς του πρώτου γύρου.

Η εξέλιξη της αναμέτρησης λεπτό προς λεπτό ΕΔΩ

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Τακίδης, Μιχαλόπουλος (86' Βιδάλης), Αρκούδας, Κατσίκης, Καλτσάς, Κουτρουμπής, Ρουσάκης, Ντιαλό (41' Φουντουκίδης), Αρβανίτης, Φαρινόλα (73' Πρίπου), Μουσταφίδης

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Γιώργος Φοιρός): Τόλιος, Ζουλιώτης, Γκόντοβος (75' Σανόκο), Ρεπετσάς (85' Μούσα Ποκόνγκ), Γιώτας, Δελήμπασης, Γανωτής (63' Τσοκάνης), Μπακομήτρος, Θάνος, Σέγκος, Αλεξάντροβιτς

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep