Τους έμεινε η ισοπαλία

Καλλιθέα και Αναγέννηση κράτησαν τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) από ένα ματς που θα μπορούσαν να διεκδικήσουν και οι δύο.

Η ισοπαλία σπάνια μοιάζει βολική και για τους δύο αντιπάλους, αλλά στην αναμέτρηση της Καλλιθέας με την Αναγέννηση Καρδίτσας (2-2)) είναι από τις φορές που μπορεί να ικανοποιήσει και τους δύο.

Την Καλλιθέα που δεν πλήρωσε πάλι την κακή της αμυντική λειτουργία στο πρώτο ημίχρονο, που έφερνε διαδοχικούς κινδύνους για την εστία της, αλλά και την Αναγέννηση, που έπαιξε για ένα ημίχρονο με δέκα ποδοσφαιριστές και κατάφερε να κρατήσει τον βαθμό.

Ο Ντάνκουα στο 10ο λεπτό άνοιξε το σκορ για την Αναγέννηση, ο Σμυρλής ισοφάρισε σε 1-1 μόλις οκτώ λεπτά αργότερα και στη συνέχεια ο Ντιατά (27') έβαλε πάλι μπροστά στο σκορ την ομάδα της Καρδίτσας. Η Καλλιθέα είχε δοκάρι στο 50ό λεπτό με τον Κατσικογιάννη, ενώ η ισοφάριση ήρθε από τον Πάτα στο 75ο λεπτό. H 3η διαδοχική ισοπαλία των Θεσσαλών ήταν, σίγουρα, θετικό αποτέλεσμα αν αναλογιστεί κανείς την ελλιπή προετοιμασία των προηγούμενων ημερών, ενώ η αθηναϊκή ομάδα συνεχίζει να περιμένει... ενίσχυση, αφού τα αποκτήματα δεν μπορούν να αγωνιστούν.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΣΚΟΡΕΡ: 18' Σμυρλής, 75' Πάτας - 10' Ντάνκουα, 27' Ντιατά
ΚΟΚΚΙΝΗ: 48' Τσόπελας (2 κιτρ.)

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Κουρμπανάς): Σταυριανός, Σταμόπουλος, Πάτας, Συριόπουλος (66' Μάκο - 70' Ηλιάδης), Τσώνης, Γκίνη, Κατσικογιάννης (58' Γουόρντεν), Μπέλης, Τσίπρας, Σταματάκος, Σμυρλής

ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Κουτσόπουλος, Τσόπελας, Δημόπουλος, Μάιγκα, Κισκαμπάνης, Σμίλτος, Ντάνκουα (49' Ζδράβος), Τσιλούλης (79' Καραγιάννης), Ντιατά (71' Τζέκος), Μπιτέλης, Μπλέντι.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ζαχαριουδάκης (Ηρακλείου)
ΒΟΗΘΟΙ: Βερρής (Λέσβου), Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου)

Last modified onΔευτέρα, 23 Ιανουάριος 2017 02:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep