Στιγμιότυπα από Afastream

Τα καλύτερα στιγμιότυπα από τους αγώνες σε Ελευσίνα και Καλλιθέα θα καλύψει η Afastream.

Η διαδικτυακή πλατφόρμα Afastream θα παρουσιάσει την Τετάρτη (17/01) τα καλύτερα στιγμιότυπα από τις αναμετρήσεις Πανελευσινιακός - Καλλονή και Καλλιθέα - Αναγέννηση Καρδίτσας. Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

«Και την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League, η afastream.com θα σας παρουσιάσει τα καλύτερα στιγμιότυπα των παρακάτω
ποδοσφαιρικών αγώνων. Την Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017, στις 13:30 αναμετρώνται ο Πανελευσινιακός με την Καλλονή. Την ίδια μέρα στις 15:00 στην Καλλιθέα, αναμετρώνται η Καλλιθέα με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Απολαύστε τον αγώνα της αγαπημένης σας ομάδας, όπου και αν είσαστε, ό,τι και αν κάνετε, όποια ώρα το θελήσετε. Από το κινητό σας, το τάμπλετ, τον
υπολογιστή και την smart TV σας. Τώρα η ηλεκτρονική πλατφόρμα afastream.com σας δίνει τη δυνατότητα να απολαυσετε κάθε στιγμή της αγαπημένης σας ομάδας, για ότι συμβαίνει εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Γνωρίστε μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.afastream.com, ακολουθείστε μας στο Twitter στο @afa_stream, συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook και επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.».

Last modified onΤρίτη, 17 Ιανουάριος 2017 23:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep