Από την κόλαση στον παράδεισο

Ο Αχαρναϊκός ήταν καταιγιστικός στο πρώτο μέρος (2-0), αλλά ο ΟΦΗ βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και έφυγε με το τρίποντο (3-2) από το Μενίδι!

Χιτσκοκικό φινάλε στο Μενίδι, με τον ΟΦΗ να δραπετεύει με νίκη - ανατροπή στο 90'+2’. Χρυσός σκόρερ ο Χίσι, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας του Αχαρναϊκού και με κεφαλιά χάρισε στην ομάδα του το πολύτιμο τρίποντο (3-2) παρότι οι φιλοξενούμενοι είχαν βρεθεί πίσω στο σκορ με 2-0!

Το ματς ήταν άκρως απαγορευτικό για καρδιακούς. Ο Μίλος Κόστιτς είδε τους ποδοσφαιριστές του να πιάνουν εξαιρετική απόδοση στο πρώτο μέρος και να βρίσκονται μπροστά στο σκορ με 2-0. Στο 2’ σε κόρνερ του Σταμούλη, ο Δερμιτζάκης έδιωξε με τις γροθιές, ο Τζέφερσον βρέθηκε αφύλαχτος στο ύψος της μεγάλης περιοχής και με ένα δυνατό συρτό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 38’ ο Τζέφερσον έβγαλε εξαιρετική μπαλιά στον Ντάγκρα στην πλάτη της άμυνας, ο νεαρός μέσος μπήκε μέσα στην περιοχή, έκανε το δυνατό κάθετο σουτ και αφού η μπάλα πέρασε κάτω από τα πόδια του Δερμιτζάκη κατέληξε στα δίχτυα.

Στην επανάληψη, οι Κρητικοί έφεραν τα πάνω κάτω και «έσπασαν» την άμυνα του Αχαρναϊκού με στατικές φάσεις. Στο 49’ ο Μιλοσάβλιεφ με εξαιρετικό χτύπημα φάουλ άφησε «άγαλμα» τον Αποστολίδη, ενώ στο 57’ από κόρνερ του Ράντι, η μπάλα κόντραρε, οι αμυντικοί του Αχαρναϊκού δεν μπόρεσαν να διώξουν και ο Κομεσίδης με γυριστό σουτ από πολύ κοντά φέρνει το ματς στα ίσα. Στο 90'+2’ από σέντρα του Ράντι και κεφαλιά του Χίσι στο δεύτερο δοκάρι, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα και όλος ο πάγκος του ΟΦΗ πανηγύρισε έξαλλα τη μεγάλη νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι κατέκτησαν με αυτό τον τρόπο το δεύτερο εκτός έδρας τρίποντο, και αυτό στο λεκανοπέδιο, ενώ η ομάδα του Μενιδίου γνώρισε την 3η διαδοχική ήττα της στο πρωτάθλημα.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 2’ Τζέφερσον, 38’ Ντάγκρας- 49’ Μιλοσάβλιεφ, 57’ Κομεσίδης, 90'+2' Χίσι

ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ (Μίλος Κόστιτς): Αποστολίδης, Σωτηράκος, Χριστοφιλέας, Παπατόλιος, Καραντασιάδης, Ζαχαρός (83’ Μεγαλοοικονόμου), Ντάγκρας, Σταμούλης, Πλαβούκος, Μουστάκης, Τζέφερσον.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Δερμιτζάκης, Κιάσσος, Κοιλιάρας, Όστοϊτς, Κομεσίδης, Μητρόπουλος (46’ Χίσι), Αντουκόρ, Χαντί (46’ Μάνος), Ράντι, Μιλοσάβλιεφ (79’ λ. τρ. Βαλλιάνος), Βουό.

Διαιτητής: Μπλάνας (Μεσσηνίας)
Βοηθοί: Παλαμίδας (Λακωνίας), Αρμακόλας (Κυκλάδων)

Last modified onΔευτέρα, 23 Ιανουάριος 2017 01:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep