Οριστική αναβολή στον Εύοσμο

Την απόφαση της οριστικής αναβολής του Αγροτικός Αστέρας – Άρης πήρε ο Αριστομένης Κουτσιαύτης

Ούτε την Κυριακή κατέστη δυνατό να διεξαχθεί η αναμέτρηση του Αγροτικού Αστέρα με τον Άρη στο «Δ. Κοντικάκης» για τη 10η αγωνιστική της Football League. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε καλύτερη κατάσταση, αλλά μπροστά από μια εστία υπήρχε πάγος. Μετά από δύο ελέγχους, ο Κουτσιαύτης αποφάσισε την οριστική αναβολή του αγώνα και πλέον η διοργανώτρια αρχή θα το ορίσει σε νέα ημερομηνία.

Τόσο ο Αγροτικός Αστέρας όσο και ο Άρης ήθελαν να ληφθεί αυτή η απόφαση από το Σάββατο, στέλνοντας μάλιστα από κοινού σχετικό έγγραφο στη Football League, ωστόσο η διοργανώτρια αρχή ήθελε να εξαντλήσει τα περιθώρια για να διεξαχθεί το παιχνίδι.

Η ανακοίνωση της αναβολής από τον Αγροτικό Αστέρα:

«Μετά από δύο αυτοψίες του διαιτητή της αναμέτρηση, Αριστομένη Κουτσιαύτη και του παρατηρητή του αγώνα, Δημήτρη Μπόνου τις 13.00 και 14.00 αντίστοιχα αποφασίστηκε για λόγους διασφάλισης της σωματικής ακεραιότητας των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων η οριστική αναβολή του σημερινού παιχνιδιού Αγροτικός Αστέρας – Άρης.

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος μέσα στις επόμενες 15 ημέρες θα ανακοινώσει τη νέα ημερομηνία του αγώνα».

Last modified onΚυριακή, 15 Ιανουάριος 2017 14:17

1 comment

  • ΦΙΛΑΘΛΟΣ FOOTBALL LEAGUE
    ΦΙΛΑΘΛΟΣ FOOTBALL LEAGUE Κυριακή, 15 Ιανουάριος 2017 15:52 Comment Link

    ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΑΒΑΛΑΤΕ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ, ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ ΛΑΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ, ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΑΓΩΝΑ; ΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΟΡΙΑ; ΑΠΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΒΑΖΩ ΣΤΗΝ "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ" ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΑΡΧΗ.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep