Αναβολή ξανά!

Το ματς ΑΟ Τρίκαλα - Αναγέννηση Καρδίτσας θα διεξαχθεί... Φεβρουάριο.

Δεύτερη αναβολή στον αγώνα ΑΟ Τρίκαλα - Αναγέννηση Καρδίτσας. Μετά από αυτή του Σαββάτου (07/01), και την Κυριακή (08/01) ο αγωνιστικός χώρος δεν επέτρεπε τη διεξαγωγή του, αφού υπήρχε κίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών. Σημειώνεται ότι το γήπεδο ήταν γεμάτο πάγο, γι' αυτό και ο διαιτητής Μπαλατσούκας (Θεσπρωτίας) αποφάσισε την οριστική αναβολή παρά την επίσημη ενημέρωση που υπήρχε νωρίτερα σχετικά με τη διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Η εξέλιξη αυτή σαφώς και βολεύει τους γηπεδούχους, οι οποίοι την Τρίτη (10/01) αντιμετωπίζουν τον Αστέρα Τρίπολης για τους «16» του Κυπέλλου. Ωστόσο, ημερομηνίες διαθέσιμες για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης με την Αναγέννηση Καρδίτσας δεν υπάρχουν. Έτσι, όλα δείχνουν ότι το θεσσαλικό ντέρμπι θα διεξαχθεί τον... Φεβρουάριο.

Υπήρξαν διαμαρτυρίες από πλευράς των λιγοστών οπαδών που βρέθηκαν στο γήπεδο, με τη γηπεδούχο ΠΑΕ να ενημερώνει 15 λεπτά πριν την έναρξη ότι οι κάτοχοι εισιτηρίων, θα μπορούν με το απόκομμα, είτε να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση όποτε αυτή διεξαχθεί, είτε να πάρουν πίσω το αντίτιμο.

Last modified onΚυριακή, 08 Ιανουάριος 2017 15:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep