Διά ποδός...Κανούλα

O Πανσερραϊκός επικράτησε με 1-0 του Αχαρναϊκού. O Πανσερραϊκός επικράτησε με 1-0 του Αχαρναϊκού.

Ο Πανσερραϊκός επικράτησε με το φτωχό 1-0 του Αχαρναϊκού που έχει παράπονα για την διαιτησία

Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2017 ο Πανσερραϊκός. Έπειτα από τις δύο σερί ήττες, με τις οποίες έκλεισαν το 2016, οι Σερραίοι επέστρεψαν στις νίκες, επικράτησαν με 1-0 του Αχαρναϊκού και αναρριχήθηκαν στον βαθμολογικό πίνακα. Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Σάκης Κανούλας με πέναλτι (24’), σε μία φάση που προκάλεσε πολύλεπτη καθυστέρηση και φωνές από τους φιλοξενούμενους.

Οι Μενιδιάτες υπέστησαν την πρώτη τους ήττα έπειτα από ένα σερί τεσσάρων θετικών αποτελεσμάτων, πραγματοποιώντας πάντως μία κακή εμφάνιση, βάσει και των πολλών απουσιών τους (ταξίδεψαν με 16άδα στις Σέρρες). Θεωρούν μάλιστα πως αδικήθηκαν από τα σφυρίγματα του διαιτητικού τρίου και κυρίως του πρώτου βοηθού Χαδήμογλου.

Η φάση που έκρινε την αναμέτρηση έγινε στο 21’, όταν ο Τσούτσης ανατράπηκε από τον Αποστολίδη. Ο διαιτητής Αγγελάκης ήταν έτοιμος να δείξει κίτρινη κάρτα, αλλά ο βοηθός πήρε τη φάση πάνω του και υπέδειξε την άσπρη βούλα. Αποτέλεσμα αυτής της απόφασης ήταν να υπάρξουν έντονα παράπονα και καθυστέρηση στην εκτέλεση του πέναλτι. Όπως αντίστοιχα έπραξαν οι Μενιδιάτες και στη φάση της αποβολής του Χριστοφιλέα με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 76’, έπειτα από υπόδειξη και πάλι του Χαδήμογλου.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ 1-0
ΣΚΟΡΕΡ: 24’ πεν. Κανούλας
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 76’ Χριστοφιλέας

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Μέλκας, Στέβιτς, Βοσκόπουλος, Παπατζίκος, Τσελεπίδης, Ρούτσης, Φούσου (66’ λ.τρ. Σιάκκας), Τσιμίκας, Κάκκο (56’ Χατζηδημητρίου), Τσούτσης (88’ Κτιστόπουλος), Κανούλας.

ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ (Μίλος Κόστιτς): Αποστολίδης, Χριστοφιλέας, Τσεμπερίδης, Μουστάκης, Σταμούλης (88’ Ζαχαρός), Παπατόλιος, Ψιάνος, Κυριαζόπουλος, Πλαβούκος (52’ Ντάγκρας), Ματσούκας, Τζιώρας.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αγγελάκης (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Χαδήμογλου (Μακεδονίας), Εμπλιούκ (Ξάνθης)

Last modified onΤρίτη, 10 Ιανουάριος 2017 01:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep