Αήττητος... ξανά στο Αίγιο

Ο Παναιγιάλειος κράτησε στο 0-0 τον Αχαρναϊκό, αν και θα μπορούσε να έχει πανηγυρίσει μία σπουδαία νίκη. Παράπονα οι φιλοξενούμενοι.

Την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, αυτή του Αχαρναϊκού, είχε να αντιμετωπίσει την Κυριακή (18/12) το απόγευμα ο Παναιγιάλειος. Η «μαύρη θύελλα», ωστόσο έδειξε συνεπής για 3ο διαδοχικό εντός έδρας ματς και διατήρησε την εστία της απαραβίαστη (0-0). Έχασε, βέβαια, ευκαιρίες για να πανηγυρίσει μία σπουδαία νίκη, με την ομάδα του Μενιδίου να μένει στο μηδέν για δεύτερη φορά στο πρωτάθλημα και να φωνάζει για τις αποφάσεις του ρέφερι Μανούχου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι «πράσινοι» κατάφεραν να φύγουν αλώβητοι από το Αίγιο για 8η διαδοχική επίσκεψή τους! Ωστόσο, έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Μαλούχου (Αργολίδας). Συγκεκριμένα, φωνάζουν για ένα πέναλτι στον Τζιώρα στο 11' και για μία ανατροπή του Γουέρε εντός περιοχής στο 49'. Ο διαιτητής και στις δύο φάσεις δεν είδε παράβαση...

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι, αλλά μετά το πρώτο 15λεπτο η ομάδα του Μενιδίου ισορρόπησε. Στο 19' ο Τζιώρας είχε την πρώτη καλή στιγμή για τους «πράσινους» και στο 30' ήταν η σειρά του Τσεμπερίδη να απειλήσει με μακρινό σουτ. Στο 44' ο Βλάχος λίγο έλειψε να σημειώσει αυτογκόλ με κεφαλιά, όμως η μεγαλύτερη στιγμή του πρώτου ημιχρόνου ανήκε στους «μελανόλευκους» στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Κατίδης έβγαλε τη μπαλιά για τον Τσιλιγκίρη, αυτός έκανε το σουτ και ο Αποστολίδης εντυπωσιακά έσωσε την εστία του.

Στο δεύτερο 45λεπτο ο προπονητής του Αχαρναϊκού, Μίλος Κόστιτς υποχρεώθηκε να αλλάξει το πλάνο, αφού τραυματίστηκε ο Αναστασίου. Ο ρυθμός, πάντως, έπεσε και η πρώτη αξιόλογη στιγμή σημειώθηκε στο 77', με τον Ξόμπλιο να χάνει μεγάλη ευκαιρία για να χριστεί σκόρερ, κάτι που είχε κάνει και κόντρα στον Παναιγιάλειο ερχόμενος από τον πάγκο. Πέντε λεπτά αργότερα ήταν η σειρά ενός άλλο νεοεισελθόντα, του Καζβιρόπουλου να απειλήσει τον Αποστολίδη χωρίς αποτέλεσμα.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Λεωνίδας Βόκολος): Στρέζος, Σανδραβέλης, Βλάχος, Κοντοές, Ρότα, Κατίδης (72' Καζβιρόπουλος), Καζναφέρης, Μπούζας, Σκαρτσίλας (61' Ξόμπλιος), Κρητικός, Τσιλιγκίρης (89' Μπουρλάκης).

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Μίλος Κόστιτς): Αποστολίδης, Σωτηράκος, Αναστασίου (51' λ.τρ. Παπατόλιος), Μουστάκης, Χριστοφιλέας, Ψιάνος, Τσεμπερίδης, Γουέρε, Τζέφερσον (58' Ντούνγκα), Ματσούκας (83' Πλαβούκος), Τζιώρας.

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)
Βοηθοί: Γριτζέπης, Χαραλαμπόπουλος (Αρκαδίας)

Last modified onΚυριακή, 18 Δεκέμβριος 2016 18:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep