Βγήκε... λευκός καπνός!

Ο Άρης έκανε σεφτέ στις νίκες, επικράτησε 1-0 του Κισσαμικού, με σκόρερ τη… χρυσή αλλαγή, τον Αντώνη Καπνίδη!

Οι Θεσσαλονικείς ήθελαν το πρώτο τους τρίποντο στο πρωτάθλημα μετά από δύο σερί ισοπαλίες, και το κατέφεραν στα Περιβόλια. Κατέκτησαν το διπλό (1-0) επί του Κισσαμικού, είχαν και άλλες ευκαιρίες να διευρύνουν τον δείκτη του σκορ, αλλά είχαν απέναντί τους τον πολύ καλό τερματοφύλακα, Γιώργο Λαζαρίδη, που στο πρώτο μέρος κατέβασε… ρολά.

Ο Άρης μπήκε δυναμικά στο ματς, θέλοντας να πάρει νωρίς κεφάλι στο σκορ και να διώξει το άγχος. Δημιούργησε φάσεις, ήταν καλύτερος του Κισσαμικού, που δεν απείλησε καθόλου, όμως δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στο πλεκτό, αφού είχε απέναντί του έναν πολύ καλό τερματοφύλακα, τον Γιώργο Λαζαρίδη. Η καλύτερη φάση του ημιχρόνου ήταν στο 23’, όταν ο Νέτο εκτέλεσε το φάουλ, αλλά ο Λαζαρίδης απέκρουσε εντυπωσιακά. Ο τερματοφύλακας του Κισσαμικού είπε «όχι» και στα σουτ των Ίλιτς, Νέτο.

Στο δεύτερο μέρος, οι Κίτρινοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 51’ με σκόρερ τη «χρυσή» αλλαγή του Νίκου Αναστόπουλου, τον Αντώνη Καπνίδη, που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μόλις πέντε λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο. Μετά την επίτευξη του γκολ, οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο προσεκτικοί, ο ρυθμός έπεσε, ενώ ο Κισσαμικός από την πλευρά δεν φάνηκε καθόλου απειλητικός. Η ομάδα των Χανίων έμεινε χωρίς τρίποντο με το πέρας της 3ης αγωνιστικής της Football League, έχοντας μία ισοπαλία και δύο ήττες.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 51’ Καπνίδης

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Παγώνης, Παντελάκης, Σταθάκης, Τσοντάκης, Γκούμας, Τιάγκο Σίλβα, Μαρτίνεθ (65’ Σελινιωτάκης), Θέος (65’ Μάντζης), Κίκε, Μίλιτς (79’ Βλάχος).

ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Διούδης, Ραούλ Μπράβο, Ιντζίδης, Καράμπελας, Τζανακάκης, Παυλίδης (57’ Ρόβας), Νέτο, Αντρέου (46’ Καπνίδης), Ίλιτς (79’ Μπαργκάν), Τάτος, Μιλούνοβιτς.

Διαιτητής: Κουτσιαύτης (Άρτας)

Βοηθοί: Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής), Πρέντζας (Δυτ. Αττικής)

Last modified onΣάββατο, 26 Νοέμβριος 2016 18:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep