Σοβαρός και νικητής

Ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος και νίκησε 2-0 την Ελευσίνα. Πρώτο εφετινό τρίποντο στη Football League.

Την πρώτη του νίκη στη Football League πανηγύρισε την Παρασκευή (25/11) ο ΟΦΗ. Η ομάδα του Ηρακλείου επικράτησε του Πανελευσινιακού στο «Γεντί Κουλέ», χάρη σε γκολ των Χαντί (πεν. 10') και Μίκιτς (41'), δείχνοντας το καλύτερο εφετινό αγωνιστικό του πρόσωπο. Πλέον οι Κρητικοί έχουν πέντε βαθμούς, ενώ η Ελευσίνα υπέστη την τρίτη σερί ήττα.

Καθολικά ανώτερος ο ΟΦΗ απέναντι στον Πανελευσινιακό. Η ομάδα του Ηρακλείου θα μπορούσε στο πρώτο 45λεπτο να σημειώσει περισσότερα από δύο γκολ. Οι φιλοξενούμενοι από τη μεριά τους περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο και δεν πραγματοποίησαν κανένα σουτ προς την εστία του Δαύκου στο πρώτο ημίχρονο. Το σκορ για τους Κρητικούς άνοιξε στο 10' ο Χαντί, με εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Μιλοσάβλιεβ από κλωτσιά του Τσούπρου.

Το επιδίωξε το γρήγορο γκολ η ομάδα του Νιόπλια και τα κατάφερε. Προτού έρθει το δεύτερο τέρμα, ευκαιρίες χάθηκαν με Όγκμποε, Ράντι και Μιλοσάβλιεφ. Στο 37' ο πρώτος, μάλιστα, σκόραρε από θέση τετ α τετ με τον Γκόμες, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Τελικό το 2-0 έγινε 41'. Ο Μιλοσάβλιεφ έκανε το σουτ, έδιωξε ο Γκόμες, ο Σέρβος έκανε το γύρισμα από αριστερά, ο Μίκιτς ήταν αφύλαχτος και σκόραρε με διπλή προσπάθεια, με το κεφάλι.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους η Ελευσίνα δεν μπήκε το ίδιο μαζεμένη χάνοντας μάλιστα σπουδαία ευκαιρία στο 49', με τον νεοεισελθόντα Ρόκα να πιάνει ένα εξαιρετικό φαλτσαριστό σουτ έξω από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, στέλνοντας τη μπάλα στο οριζόντιο! Στα λεπτά που ακολούθησαν ο ΟΦΗ συνέχισε να έχει την κατοχή της μπάλας, άσχετα αν ο Πανελευσινιακός έβγαινε περισσότερο στην επίθεση, όταν του δινόταν η ευκαιρία. Οι γηπεδούχοι έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες για το 3-0, όπως αυτή του Ράντι στο 58', που νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Γκόμες.

Στα λεπτά που ακολούθησαν ο ΟΦΗ ήταν εμφανές πως έκανε συντήρηση δυνάμεων, αφού το σύνολο της Δυτικής Αττικής ξέχωρα από το δοκάρι του Ρόκα, άλλη ευκαιρία δεν έκανε. Οι Κρητικοί κρατούσαν με ευκολία τη μπάλα και έφτασαν στο... ρελαντί στην κατάκτηση των τριών βαθμών.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Δαύκος, Μίκιτς, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Όστοϊτς, Αντουκόρ, Μπουρσέλης (84' Νάστος), Χαντί, Μιλοσάβλιεβ (79' Κιάσσος), Ράντι, Όγκμποε (76' λ. τρ. Μάνος).

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανάσης Δημόπουλος): Γκόμες, Τσίγκρος, Τσούπρος, Κωνσταντινίδης, Αρβανίτης, Σιλιγαρδάκης, Σταματάκης, Γραικός (60' Κορομηλάς), Κασνέτση, Ιορδανίδης (46' Δημόπουλος), Κωστόπουλος (46' Ρόκας).

Διαιτητής: Μπουμαρσόπουλος (Λάρισας)

Βοηθοί: Αναστασίου, Παπαδημητρίου (Λάρισας)

Media

Last modified onΠαρασκευή, 25 Νοέμβριος 2016 21:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep