Έγκλημα και τιμωρία

Ο Αγροτικός Αστέρας τιμώρησε (2-0) τα τραγικά λάθη του ΑΟ Χανιά και έκανε το 2Χ3.

Στην κορυφή της βαθμολογίας της Football League θα βρει τον Αγροτικό Αστέρα το πέρας της 2ης στροφής. Η ομάδα του Ευόσμου, όπως στην πρεμιέρα, έτσι και το απόγευμα της Κυριακής (06/11) έβγαλε την απαιτούμενη σοβαρότητα και επικράτησε στο ΔΑΚ Γάλλου του τυπικά γηπεδούχου ΑΟ Χανιά με 2-0.

Μεγάλος πρωταγωνιστής των «σταχυοφόρων» ο Κώστας Τεγούσης, ο οποίος έκανε ρεκόρ καριέρας με δύο γκολ μέσα σε διάστημα 6 λεπτών! Ο μέσος του Αγροτικού Αστέρα εκμεταλλεύτηκε στο 1' και το 6' τα τραγικά λάθη του Ρούνιτς και με ισάριθμα κλεψίματα έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Στο 1ο λεπτό ο Βόσνιος αμυντικός προσπάθησε να γυρίσει τη μπάλα με το στήθος στον Αθανασίου και ο Τεγούσης έγινε κάτοχος αυτής και βρήκε δίχτυα, ενώ στο 6' εκμεταλλεύτηκε το κακό γύρισμα του ίδιου παίκτη και διαμόρφωσε το 0-2.

Η απόδοση του ΑΟ Χανιά προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των οπαδών της κρητικής ομάδας, που είδαν τον Ρούνιτς να κάνει και πέναλτι στο 27', όταν ανέτρεψε τον Δεινόπαπα. Ωστόσο, ο Φιλίπε νικήθηκε από τον Αθανασίου στην εκτέλεση. Μετά το χαμένο πέναλτι ο ΑΟΧ είχε την πρωτοβουλία, αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει πολλούς κινδύνους στα καρέ του Γιακουμή.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι τυπικά γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν, όμως το σκηνικό δεν άλλαξε, με τον Αγροτικό Αστέρα να κρατά χωρίς δυσκολία το υπέρ του σκορ. Μόνη εξαίρεση ένα σουτ του Λύρα στο 78', με τον Κουκόλη να απομακρύνει πάνω στη γραμμή. Έτσι, η ομάδα του Ευόσμου έκανε το 2Χ3 και μαζί με τον Απόλλωνα φιγουράρει στην κορυφή. Αντίθετα, οι «κυανόλευκοι» μπορεί να έβγαλαν αντίδραση στο Αίγιο, όμως με την ήττα αυτή δεν έδωσαν αξία στον πόντο της πρεμιέρας και παραμένουν κολλημένοι στις τελευταίες θέσεις.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 1',6' Τεγούσης

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Αντώνης Δρακόπουλος): Αθανασίου, Ζέρης, Ρούνιτς (31' Λύρας), Θεολόγου, Δαμιανάκης, Γκεμίσης (81' Βαρούχας), Φουρλάνος, Μάνιας (68' Αποστολόπουλος), Τσουκάνης, Νικολόπουλος, Σταματής.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤ. (Νίκος Νεντίδης): Γιακουμής, Γκότοβος, Κουκόλης, Μπουτζίκος, Αργυρίου (46' Ουνγιαλίδης), Τάι, Τριανταφυλλάκος (57' Χατζής), Τεγούσης, Δεινόπαπας, Φιλίπε, Πάτο (81' Γκέσιος).

Διαιτητής: Γκάμαρης (Αθηνών)
Βοηθοί: Κουντουρέλης (Αθηνών), Πάγκαλος (Λασιθίου)

Last modified onΤετάρτη, 09 Νοέμβριος 2016 01:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep