Καμπανάκι στον Άρη!

Η Αναγέννηση Καρδίτσας κράτησε στο 1-1 τον κακό Άρη, με τους Θεσσαλονικείς να μην εκμεταλλεύονται τα στραβοπατήματα των υπόλοιπων διεκδικητών της ανόδου.

Το «καμπανάκι» στον Άρη χτύπησε η Αναγέννηση Καρδίτσας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Οι «κίτρινοι» δοκιμάστηκαν στη θεσσαλική πόλη και, φυσικά, ήθελαν να εκμεταλλευτούν τα στραβοπατήματα των Λαμίας, ΟΦΗ, Τρικάλων, όμως με την εμφάνισή τους δεν δικαιούνταν τίποτα παραπάνω από τον πόντο (1-1). Οι γηπεδούχοι έβαλαν... δύσκολα στους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο προβλημάτισαν με την απόδοσή τους.

Το γκολ των «κιτρινόμαυρων» στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου αφύπνισε τον Άρη και ο Μπράβο με κεφαλιά γλίτωσε την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου από το... κάζο, όμως πέραν τούτου ουδέν. Ο έμπειρος τεχνικός ρίσκαρε, αλλά βελτιωμένη εικόνα δεν είδε. Αντίθετα, η Αναγέννηση χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα κράτησε το ματς στην ισοπαλία και εννοείται ότι είναι η κερδισμένη του ματς αν σκεφτεί κανείς τη διαφορά δυναμικότητας και το... χαώδες μπάτζετ που τους χωρίζει.

Η Αναγέννηση μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και έδειξε μεγαλύτερη διάθεση. Τη μεγάλη φάση, βέβαια, δεν τη δημιούργησε. Μετά από 20 λεπτά ο Άρης ανέβασε ταχύτητα, απείλησε με κύριο εκφραστή τον Τάτο και παρά τις πολλές εσωτερικές αλλαγές του Νίκου Αναστόπουλου, διαδρόμους για το γκολ.

Οι Θεσσαλονικείς γνώριζαν ότι έπρεπε να αλλάξουν άρδην πρόσωπο για να φτάσουν στο γκολ, αλλά δέχτηκαν την ψυχρολουσία στο 49'. Ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα για ανατροπή του Ντιατά από τον Διούδη, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για αυστηρή απόφαση. Παρά την απόκρουση του Διούδη στην εκτέλεση του Φέτση, ο ποδοσφαιριστής της θεσσαλικής ομάδας στην επαναφορά άνοιξε το σκορ.

Ο Αναστόπουλος πέρασε εκτός τον Αντρέου και τόνωσε την επιθετική του γραμμή με τον Ντούνη. Η πίεση του Άρη, όπως αναμενόταν αυξήθηκε και στο 72' ο Ραούλ Μπράβο έλυσε τον... γόρδιο δεσμό με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Τάτου.

Η Αναγέννηση έδειξε ότι θα είναι ανταγωνιστική και σαφώς κέρδισε ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας, με τον Άρη να παίρνει το μήνυμα ότι απαιτείται άμεση βελτίωση για να μην απωλέσει και άλλους βαθμούς.

H LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 49' Φέτσης - 72' Μπράβο

ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Κουτσόπουλος, Τσόπελας, Δημόπουλος, Σμίλτος, Κισκαμπάνης, Φέτσης, Τσιλούλης (68' Υφαντής), Μπλέντι, Τζέκος (63' Ντάνκουα), Μπιτέλης, Ντιατά (82' Βουκομάνοβιτς).

ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Διούδης, Μπούρμπος, Καράμπελας, Ιντζίδης (78' Ανάκογλου), Μπράβο, Αντρέου (59' Ντούνης), Ίλιτς, Καπνίδης, Τάτος, Ρόβας (87' Νέτο), Μιλούνοβιτς.

Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)
Βοηθοί: Καραλής (Ηπείρου), Φαλτάκας (Γρεβενών)

Last modified onΠέμπτη, 03 Νοέμβριος 2016 02:33

1 comment

  • ΦΙΛΑΘΛΟΣ FOOTBALL LEAGUE
    ΦΙΛΑΘΛΟΣ FOOTBALL LEAGUE Τρίτη, 01 Νοέμβριος 2016 23:02 Comment Link

    ΕΑΝ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΗ FOOTBALL LEAGUE ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΑΝΟΔΟ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Η ΕΠΑΡΧΙΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΕΙΣ

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep