Θρίλερ χωρίς νικητή

Κισσαμικός και ΟΦΗ αναδείχθηκαν ισόπαλοι (1-1). Και τα δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Δεν ανέδειξε νικητή ο αγώνας στα Χανιά ανάμεσα σε Κισσαμικό και ΟΦΗ. Οι ομάδες της Κρήτης έμειναν στο 1-1, χάρη σε γκολ των Βουό (80') και Μίλιτς (88'), στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Football League.

Το παιχνίδι του Κισσαμικού με τον ΟΦΗ στο Μάλεμε μπορεί να έγινε, παρά την έντονη βροχόπτωση που είχε προηγηθεί, αλλά ο αγωνιστικός χώρος ήταν ιδιαίτερα βαρύς. Οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος επιχειρούσαν να "χτυπήσουν" τους Ηρακλειώτες από την αριστερή πτέρυγα χάρη στον... διεμβολιστή Κίκε Μπουλά, ο οποίος προκάλεσε προβλήματα με την ταχύτητά του.

Η σπουδαιότερη ευκαιρία καταγράφηκε στο 27 με σουτ του Γκούμα από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, με τη μπάλα να περνά ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Ο ΟΦΗ είχε πρόβλημα στην κυκλοφορία της μπάλας, παρότι ο προπονητής του Νίκος Νιόπλιας είχε... φορτώσει τη μεσαία γραμμή στο 3-5-2 που χρησιμοποίησε. Δόθηκαν πολλές μάχες στο ματς, ενώ δεν απουσίασε η ένταση ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων, στο τελευταίο 5λεπτο, οπότε και δόθηκαν τρεις κίτρινες κάρτες από τον Μιχαηλίδη.

Σε αντίθεση με την εικόνα τους στο πρώτο μέρος, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους και απείλησαν στο 53' με σουτ του Βουό, αλλά και στο 59' σε μακρινό σουτ του Αντουκόρ. Μετά το 15λεπτο όμως ο ρυθμός για τον ΟΦΗ έπεσε και έγινε ιδιαίτερα υποτονικός. Ο Κισσαμικός έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ μέσα σε 2 λεπτά. Στο 76' το φάουλ του Σταθάκη κόντραρε και η μπάλα κατέληξε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Δαύκου, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Παντελάκης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα πάνω από το δοκάρι.

Να όμως που στο 80' οι φιλοξενούμενοι κατόρθωσαν να διασπάσουν την άμυνα του Κισσαμικού και να ανοίξουν το σκορ. Ο Βαλλιάνος από αριστερά έβγαλε τη σέντρα, ο Βουό βρέθηκε αφύλαχτος στο 2ο δοκάρι και με το σώμα έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα προ κενής εστίας (0-1). Και ενώ αυτό το γκολ φάνηκε να δίνει... φτερά στα πόδια των παικτών του ΟΦΗ, ο Κισσαμικός έφτασε στο 1-1. Στο 88' ο Τσερκέζος από δεξιά μπήκε στην περιοχή, έκανε το γύρισμα και από κοντά ο νεοεισελθών Μίλιτς με πλασέ ισοφάρισε. Στη φάση αυτή οι άνθρωποι του ΟΦΗ διαμαρτυρήθηκαν έντονα, καθώς κατά την εκτίμησή τους ο Τσερκέζος κατέβασε τη μπάλα με το χέρι.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπ. Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Παντελάκης, Σταθάκης, Τσερκέζος, Σεληνιωτάκης, Γκούμας, Κουρέλλας, Τιάγκο (82' Μάριο Μαρτίνεθ), Κίκε, Μάντζης (71' Μίλιτς), Θέος (73' Βλάχος).

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Δαύκος, Μίκιτς, Βαλλιάνος, Φαζός, Κώτσιος, Όστοϊτς, Νάστος, Αντουκόρ, Μασάδο (71' Χαντί), Βουό (84' Μιλοσάβλιεβ), Όγκμποε (71' Ράντι).

Διαιτητής: Μιχαηλίδης (Βοιωτίας)

Βοηθοί: Φίλος (Βοιωτίας), Βυζιργιανάκης (Ρεθύμνου)

Last modified onΔευτέρα, 31 Οκτώβριος 2016 20:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep