Ουσιαστικός Πανθρακικός

Ο Πανθρακικός επικράτησε 3-0 της Καλλιθέας για την 1η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος παρότι οι Αθηναίοι είχαν την κατοχή σε όλο το ματς.

Με τον καλύτερο τρόπο μπήκε στις επίσημες υποχρεώσεις του ο Πανθρακικός, αφού πήρε τη νίκη με 3-0 κόντρα στην Καλλιθέα που είχε την κατοχή, αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει σχεδόν σε καμία στιγμή την εστία του Γκαραβέλη. Η αθηναϊκή ομάδα έπαιξε αρκετά ψηλά σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, είχε τον απόλυτο έλεγχο της μπάλας παρότι έπαιζε εκτός έδρας, όμως δεν κατάφερε να αξιοποιήσει το 67%-33% της κατοχής στην πρεμιέρα της φάσης των «32» του Κυπέλλου.

Οι ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού μπορεί να βγήκαν πάνω από 12 φορές οφσάιντ, όμως, αρκούσαν δύο στιγμές αδράνειας στο αμυντικό παιχνίδι για να βρεθεί εκτεθειμένη η άμυνα της Καλλιθέας. Αρχικά στο 37ο λεπτό ένα μπέρδεμα στο κέντρο της άμυνας έβγαλε στην περιοχή τον Νικόλτση, ο οποίος κατάφερε να δημιουργήσει χώρο για το σουτ και να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Η φιλοξενούμενη δεν κλείστηκε στην συνέχεια, έπαιζε πολύ ψηλά και στο δεύτερο ημίχρονο μια λάθος συνεννόηση ανάμεσα στον Ντούνη και τους αμυντικούς του έφερε την μπάλα στον Ηλιάδη που με λόμπα την έστειλε στην εστία για το 2-0. Στις καθυστερήσεις ο Κάρδαρης εκμεταλλεύθηκε την μπαλιά του Χαλκιαδάκη που τον έβγαλε μόνο με το τέρμα για το 3-0.

Η Καλλιθέα πάντως δεν κατάφερε σε καμία στιγμή της αναμέτρησης να βρει τον τρόπο να μπει στην εστία για να απειλήσει και τα τρία σουτ στην εστία που της “χρεώνονται” δεν ανησύχησαν τον τερματοφύλακα του Πανθρακικού.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ 3-0

ΓΚΟΛ: 37’ Νικόλτσης, 55’ Ηλιάδης, 93’ Κάρδαρης

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Κώστας Ανυφαντάκης): Γκαραβέλης, Πολίμος, Πετρούσης, Μπουγαΐδης, Μυρθιανός, Πλέγας (66’ Ψάλτης), Γαβριηλίδης, Ηλιάδης (61’ Κάρδαρης), Χαλκιαδάκης, Ρομπέρ, Νικόλτσης (76’ Μήλιος).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Τάκης Γκώνιας): Ντούνης, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Μουκτάρης, Πάτας, Γκίνη (74’ Κατσικογιάννης), Μπέλης, Μάκο, Σμυρλής (68’ Γουόρντεν), Τσίπρας, Σταματάκος.

Διαιτητής: Βρέσκας (Ημαθίας)

Βοηθοί: Παπαδάκης, Κελεσίδης (Ημαθίας)  

Last modified onΤρίτη, 25 Οκτώβριος 2016 19:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep