Ντούμπλαρε τις νίκες

Όπως στο «Γεντί Κουλέ», έτσι και στα Περιβόλια ο ΟΦΗ νίκησε 1-0 τον ΑΟ Χανιά.

Για δεύτερη φορά κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τέθηκαν αντιμέτωποι ο ΑΟ Χανιά και ο ΟΦΗ. Η ομάδα του Ηρακλείου είχε επικρατήσει 1-0 στο πρώτο μεταξύ τους τεστ, ενώ ίδιο ήταν το αποτέλεσμα και στο φιλικό του Σαββάτου (15/10) που έγινε στα Περιβόλια. Από ένα χαμένο πέναλτι είχαν οι δύο ομάδες.

Στο 26' ο ΟΦΗ κέρδισε πέναλτι με τον Βουό (ανατροπή από τον Ρούνιτς). Ωστόσο, ο παθών νικήθηκε από την άσπρη βούλα από τον τερματοφύλακα του ΑΟ Χανιά, Αθανασίου. Οι γηπεδούχοι είχαν δύο πολύ καλές στιγμές στο πρώτο 45λεπτο με τους Λύρα (35'), Σταματή (43'), αλλά βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 48' με σκόρερ τον Χαντί και δημιουργό τον Μιλοσάβλιεφ.

Οι Χανιώτες έχασαν την ευκαιρία να φέρουν το ματς στα ίσα στο 77', όταν ο Όστοϊτς ανέτρεψε τον Μάνιας. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τσουκάνης και ο Δαύκος μπλόκαρε τη μπάλα.

ΑΟ ΧANIA: Αθανασίου, Ζέρης, Ρούνιτς, Θεολόγου, Νικολόπουλος, Ηρακλής (Δαμιανάκης), Τσουκάνης, Σιάννης (52' Αποστολόπουλος), Φουρλάνος, Λύρας (52' Μάνιας), Σταματής (70' Βαρούχας).

ΟΦΗ: Δαύκος, Αντουκόρ (70' Νάστος), Ράντι (46' Μιλοσάβλιεφ), Μασάδο (70' Βρεττός), Μίκιτς (46' Όστοιτς), Βουό (70' Ογκμποε), Βαλλιάνος, Κοιλιάρας (46' Χαντί), Κομεσίδης (70' Χίσι),Κώτσιος, Μπουρσέλης (46' Μιλοσάβλιεφ).

Last modified onΚυριακή, 16 Οκτώβριος 2016 02:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep