Άνοιξε λογαριασμό!

Ο Πατρίκ Βουό βρήκε δίχτυα στο 2-0 του ΟΦΗ απέναντι στην Καλλονή. Σκόρερ και ο Βρεττός.

Την ΑΕΛ Καλλονής υποδέχτηκε το Σάββατο (03/09) στο Γεντί Κουλέ ο ΟΦΗ και χωρίς να κινδυνεύσει ιδιαίτερα έφτασε στην επικράτηση με 2-0. Οι Κρητικοί δεν εντυπωσίασαν, αλλά είχαν την ουσία και δεν κινδύνευσαν από την ομάδα της Λέσβου, την οποία θα βρουν αντίπαλο στο πρωτάθλημα. Πρωταγωνιστής ο νεοαποκτηθείς, Πατρίκ Βουό, ο οποίος σκόραρε και όσο αγωνίστηκε, έδειξε ότι θα βοηθήσει πολύ τους «μελανόλευκους».

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο ματς, όταν ο Κέρι στο 6' είχε σουτ στο δοκάρι και ακολούθως η μπάλα χτύπησε πάνω στη γραμμή. Τρία λεπτά μετά ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ. Ο Κοιλιάρας σέντραρε και ο Βουό με πλασέ βρήκε δίχτυα. Στο 36' ο Κομεσίδης ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και πέρασε στη θέση του ο Μίκιτς. Ένα λεπτό μετά από συνεργασία Χαντί - Βουό ο Αφρικανός έδωσε στον Μπουρσέλη, αλλά αυτός δεν βρήκε στόχο.

Ο ΟΦΗ είχε και δεύτερη αναγκαστική αλλαγή στο 46', αφού ο Μπουρσέλης αποχώρησε τραυματίας. Οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να πιέζουν και στο 53' ο γκολκίπερ της ΑΕΛΚ είχε εντυπωσιακή απόκρουση σε σουτ του Χαντί. Το 2-0 διαμοφώθηκε στο 79'. Ο Κιάσσος εκτέλεσε κόρνερ, οι αμυνόμενοι απομάκρυναν και ο Βρεττός με σουτ από το ύψος της περιοχής σκόραρε.

ΟΦΗ: Δερμιτζάκης, Κομεσίδης (36' Μίκιτς), Κοιλιάρας (66' Χίσι), Οστοιτς, Κώτσιος (66' Φαζός), Νάστος, Χαντί (66' Βρεττός), Μπουρσέλης (46' Βαλλιάνος), Μιλοσάβλιεφ (66' Μάνος), Βουό (46' Ογκμποε), Μασάδο (66' Κιάσσος).

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ: Ταΐρης, Ζουλιώτης, Ποζατζίδης, Ρεπετσάς (86' Τζελίδης), Αποστόλου, Γιώργου (49' Γιούκαρης), Λίταινας (54' Ντάλλας), Αντερσον Ντα Σίλβα (80' Αρναούτογλου), Φράγκος (70' Χιντασέλι), Κέρι, Λουτσιάν Μπουρντουγιάν (75' Σοφιάνης).

Last modified onΣάββατο, 03 Σεπτέμβριος 2016 21:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep