Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Ο Πλατανιάς ξύπνησε αργά

Ισοπαλία με 1-1 στην Φυλή με τους Μαραγκό και Ντράμι να αλλάζουν την εικόνα στο τελευταίο ημίωρο.

Η ομάδα της Κρήτης μετά από τρεις διαδοχικές ήττες πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στην Φυλή κόντρα στον Θρασύβουλο που είχε πολύ καλή παρουσία, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι δεν θέλησαν να «υποτιμήσουν» τον Πλατανιάς που περνούσε περίοδο κάμψης τον τελευταίο μήνα και δεν διακινδύνευσαν σε κανένα σημείο. Το γκολ ήρθε σε μια αντεπίθεση από όμορφη πάσα του Βλάχου και ωραίο τελείωμα του Ντακόλ.
Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του Πλατανιά άλλαξε με την είσοδο των Ντράμι και Μαρακού που απελευθέρωσαν χώρους και έκλεισαν περισσότερο στην εστία της την ομάδα της Φυλής. Ο Ναζλίδης θα μπορούσε να είχε κάνει στο 71ο λεπτό το 2-1 για τον Πλατανιά, αλλά η άμυνα του Θρασύβουλου στάθηκε τυχερή.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ (Λ. Γεωργαμλής): Κασμερίδης, Βασιλείου, Σύρος, Βλάχος (87' Ζουμπουλάκης), Παγώνης, Ψιάνος, Ροκάστλ (69' Καρλόπουλος), Ντακόλ, Μπεγκόνια, Ντα Σίλβα Ροντρίγκες, Καρράς (56΄Σκόνδρας).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Τάκης Τσακαλίδης): Λαζαρίδης, Παληγεώργος (63' Μαραγκός), Κουρτεσιώτης, Τζαννής, Ραπτάκης, Δέντσας (63' Ντράμι), Πάγκαλος, Γκονζάλες, Ναζλίδης, Μαραγκουδάκης, Μιρτσέτα (83' Χαϊκάλης).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

ΒΟΗΘΟΙ: Χαρίσης (Γρεβενών) - Βέρρης (Λέσβου)

Last modified onΠαρασκευή, 23 Μάρτιος 2012 17:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep