Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Παραμονή... στην εντατική

 Ο Βύζας πήρε ανάσα σωτηρίας με τη νίκη επί της ΑΕΛ που βυθίστηκε ακόμη περισσότερο στα προβλήματα της.

Η ΑΕΛ δεν θα ήταν ευχαριστημένη ούτε με την ισοπαλία. Στις καθυστερήσεις ο Φαρούκ την έστειλε ακόμη πιο βαθιά στα προβλήματα της και έδωσε ανάσα σωτηρίας στην ομάδα του. Ο Βύζας πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς και κοιτάζει με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον του στην κατηγορία. Από την άλλη πλευρά η ομάδα της Λάρισας συνεχίζει να χάνει έδαφος και πρέπει να ψάξει να βρει την υγεία της ως ομάδα ώστε αυτό και μόνο να καθορίσει τους στόχους της από εδώ και πέρα.


Η αναμέτρηση είχε δύο διαφορετικά πρόσωπα, ένα σε κάθε ημίχρονο. Στο πρώτο ο ρυθμός ήταν πολύ καλύτερος και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες, ενώ στο δεύτερο το θέαμα ήταν πολύ χειρότερο. Ο τρόπος παιχνιδιού του Βύζαντα ήταν αυτός που ήξεραν, εκμεταλλεύθηκαν τα άκρα και με τον Λίτση που είχε δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα της ΑΕΛ έφτασαν τελικά στο γκολ που σημείωσε ο Φαρούκ με κεφαλιά.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ

 

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (Νίκος Πατσίρης): Μιχελής, Νταντάμης (89' Φραγκής), Λίτσης, Χριστοφιλέας, Χάλαρης, Οικονομόπουλος, Μωυσίδης, Πέτρου (76' Μουστάκης), Παυλίδης (84' Ροβίθης), Ηλιόπουλος, Φαρούκ.

ΑΕΛ (Νίκος Κεχαγιάς): Σωτηρίου, Κολοβέτσιος, Κατσιαρός, Ψωμάς, Αραμπατζής, Ααράμπ (4' λ.τ. Χατζής), Νεμπεγλέρας, Καρανίκας, Μπλέντι, Βούζας (67' Ζεκίνια), Γκρούμπιεσιτς (53' Λαζιμάντ).

Last modified onΔευτέρα, 19 Μάρτιος 2012 18:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep