Σκληρή ισοπαλία για Ελευσίνα

Πανελευσινιακός και Κισσαμικός έμειναν στο 0-0 με τους γηπεδούχους να χάνουν έδαφος στη μάχη της σωτηρίας.

Μπορεί ο μόνος που είχε έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον να ήταν ο Πανελευσινιακός στο ματς της Κυριακής (24/04), αλλά ο Κισσαμικός έχει αποδείξει μέχρι τώρα πως δεν χαρίζεται σε κανένα παιχνίδι. Αυτό έφερε μια... γεμάτη ισοπαλία στην Ελευσίνα που είχε αρκετές φάσεις, δοκάρια για τις δύο πλευρές και μια έντονη διαμαρτυρία για το γκολ που ακυρώθηκε για τους γηπεδούχους στο 45ο λεπτό.

Ακόμη και από το τηλεοπτικό ριπλέι δεν φαίνεται να ξεκαθαρίζει η φάση, αφού οι ποδοσφαιριστές που ήταν στην φάση δεν φαίνεται αν ήταν οφσάιντ και επηρέασαν στην προσπάθεια του Γιαννίτση να απομακρύνει και του Γιαννιτσάνη να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Κισσαμικού. Ο Πανελευσινιακός δεν είχε την ψυχραιμία σε καμία στιγμή της αναμέτρησης και παρότι δημιούργησε φάσεις, δεν κατάφερε να τις τελειώσει και να πάρει το πολύτιμο τρίποντο. Πλέον πολλά θα κριθούν στην αναμέτρηση της Μεγάλης Τετάρτης με τα Χανιά στην Κρήτη.

Από τα παράδοξα ότι στο 15ο λεπτό ο διαιτητής αναγκάστηκε να διακόψει το παιχνίδι για τέσσερα λεπτά λόγω έντασης που υπήρχε ανάμεσα στους οπαδούς της Ελευσίνας και σε όσους ήταν στις θέσεις των φιλοξενούμενων, με τους ανθρώπους της Ελευσίνας να υποστηρίζουν πως ήταν οπαδοί άλλης ομάδας. Από το 76' οι γηπεδούχοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Λίτσου με δεύτερη κίτρινη για «θέατρο».

Έπειτα από την ισοπαλία αυτή ο Πανελευσινιακός πήγε στους 25 πόντους, όμως περιμένει να πάρει τη νίκη στα χαρτιά κόντρα στον Απόλλωνα και να ανέβει στους 28. Ο ΑΟ Χανιά έχει 32 πόντους και με την ενεργοποίηση ποινής για τη ματαίωση της αναμέτρησης με την Κέρκυρα θα πέσει στη 14η θέση (29 πόντοι). Σε ό,τι αφορά στην κρητική ομάδα, έπιασε τη Λαμία στην 5η θέση.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ - ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ 0-0
ΚΟΚΚΙΝΗ: 76' Λίτσος

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανάσης Δημόπουλος): Μανιάτης, Παληγεώργος (73' Κωνσταντινίδης), Τσίγκρος, Ανδρίκος, Αρβανίτης, Κακαράς, Λίτσος, Ναούμ (39' Πούρνος), Γιαννιτσάνης, Πλαβούκος, Βαϊσχάιμερ (65' Τσολακίδης).

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Γιαννίτσης, Τζημογιάννης, Κουρτεσιώτης, Σελινιωτάκης, Πότσι (71' Μάνιας), Αυγενικού, Ποκόνγκ, Μάντζης (84' Τσοντάκης), Σκραπάρας (74΄ Σαπαλίδης).

Διαιτητής: Μπλάνας (Μεσσηνίας)
Βοηθοί: Σερεμέτης (Μεσσηνίας), Χαραλαμπόπουλος (Αρκαδίας)

Last modified onΚυριακή, 24 Απρίλιος 2016 18:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep