Ανάσα στο Αίγιο ο Αγροτικός

Ο Αγροτικός Αστέρας βρήκε απαντήσεις στα γκολ του Παναιγιαλείου και απέσπασε τον πόντο (2-2).

Όσα γκολ είχε σημειώσει στα 9 τελευταία του ματς τα πανηγύρισε στο Αίγιο ο Αγροτικός Αστέρας. Η ομάδα του Ευόσμου παρότι δέχτηκε γκολ με την έναρξη κάθε ημιχρόνου, βρήκε απαντήσεις και έφυγε από την έδρα του Παναιγιαλείου με έναν πόντο - χρυσάφι (2-2) στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στην κατηγορία.

Η «Μαύρη Θύελλα» έπαιξε στο γήπεδό της έπειτα από 50 ημέρες και είχε τη συμπαράσταση περίπου 800 οπαδών, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ωστόσο, παρότι το ξεκίνημα του ματς ήταν ιδανικό για τους γηπεδούχους, οι φιλοξενούμενοι απέδειξαν ότι το ένστικτο επιβίωσης ήταν πιο ισχυρό. Ο Λινάρδος με σουτ στο 6' έπειτα από κόρνερ του Ζουνίνιο άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Αιγίου, αλλά στο 20' ο Τσεμπερίδης με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα. Οι «σταχυοφόροι», μάλιστα, μετά το γκολ δημιούργησαν ακόμα δύο ευκαιρίες για να πάρουν το προβάδισμα, αλλά οι Συμελίδης (21'), Διαμαντόπουλος (25') δεν βρήκαν στόχο.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως το πρώτο, δηλαδή με γρήγορο τέρμα από πλευράς των ποδοσφαιριστών του Χρήστου Παρασκευόπουλου. Στο 49' ο Σανδραβέλης με ατομική προσπάθεια και «κεραυνό» νίκησε τον Βοσνιάδη, αλλά η συνέχεια δεν ήταν η αναμενόμενη για τον Παναιγιάλειο. Η οπισθοχώρηση έφερε, λοιπόν, το 2-2 με τον Διαμαντόπουλο να εκμεταλλεύεται τη βαθιά μπαλιά του Καθάριου στο 71'. Τρία λεπτά μετά, όμως ο Διαμαντόπουλος αποβλήθηκε και άφησε τον Αγροτικό Αστέρα με παίκτη λιγότερο.

Από εκεί και πέρα μόνο ποδόσφαιρο δεν παίχτηκε, αφού γίνονταν διαρκώς καθυστερήσεις. Έτσι, οι φιλοξενούμενοι πήραν τον πόντο που τόσο έψαχναν για να ανασάνουν βαθμολογικά, αν και η ισοπαλία που απέσπασε ο Πανελευσινιακός στις Σέρρες δεν τους βόλεψε. Ο Παναιγιάλειος, βέβαια, ήθελε τη νίκη για να ευχαριστήσει τον κόσμο του, όμως παρά την απώλεια αυτή διατηρήθηκε στην 8η θέση.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 6' Λινάρδος, 49' Σανδραβέλης - 20' Τσεμπερίδης, 71' Διαμαντόπουλος
Κόκκινη: 74' Διαμαντόπουλος

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Χρήστος Παρασκευόπουλος): Αθανασόπουλος, Σπίνουλας, Σανδραβέλης (84' Γκουτσίδης), Κολόκας, Παπαχρήστος, Γκοτσούλιας, Κρισμάρεβιτς, Λινάρδος, Ζουνίνιο (90'+1' Ρέλλας), Μπουρλάκης (75' Γκούφας), Σκαρτσίλας.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Βοσνιάδης, Αμαραντίδης, Καραμπάς, Μπάρμπας, Καπίας, Τσεμπερίδης, Σαμουηλίδης, Διαμαντόπουλος, Νταβίντοφ (67' Βελλίνης), Καθάριος (86' Σκλιοπίδης), Συμελίδης (57' Μπιτάνγκ).

Διαιτητής: Αδαμόπουλος (Ζακύνθου)
Βοηθοί: Βεργέτης (Αρκαδίας), Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας)

Last modified onΚυριακή, 03 Απρίλιος 2016 22:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep