Δίκαιη... αλληλοεξόντωση

Καλλιθέα και Λαμία έμειναν στο 0-0 και είδαν την 4άδα να απομακρύνεται.

Σε μια αναμέτρηση που στο μεγαλύτερο της διάστημα πραγματοποιήθηκε κάτω από βροχή, Καλλιθέα και Λαμία έμειναν στο 0-0. Το παιχνίδι δεν είχε πολύ καλό ρυθμό, ούτε δημιουργήθηκαν πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Οι ελάχιστες καλές στιγμές ήταν οριακά υπέρ της Καλλιθέας που είχε πιο πολλές ενέργειες επιθετικά, αλλά η φιλοξενούμενη θα μπορούσε σε δύο φάσεις, στο 36ο λεπτό με τον Πίντο και στο 86ο με τον Καραγιάννη να φτάσει στο γκολ.

Η γηπεδούχος φάνηκε να μην έχει επιθετικές λύσεις, με τον Σμυρλή να αδυνατεί να δημιουργήσει στον αγωνιστικό χώρο και τον Φράγκο να μην έχει καλές στιγμές. Ο τεχνικός της ομάδας, Λουκάς Καραδήμος, δεν είχε και τους διεθνείς με την Ελπίδων της Αλβανίας, Ντουρμισάι, Γκίνη, οπότε στερήθηκε λύσεων σε επίθεση και μεσαία γραμμή αντίστοιχα.

Το αποτέλεσμα αυτό σε συνδυασμό με τη νίκη (1-0) του ΑΟΤ στις Σέρρες απομάκρυνε Λαμία και Καλλιθέα πέντε και έξι πόντους αντίστοιχα από την 4άδα, οπότε κανείς δεν πρέπει να έμεινε ικανοποιημένος. Σημειώνεται ότι για την ομάδα της Φθιώτιδας αυτή ήταν η 6η εκτός έδρας ισοπαλία.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λουκάς Καραδήμος): Μιχελής, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Μουκτάρης, Τσώνης, Τεγούσης (46' Σταύρου), Κατσικογιάννης, Μπέλης (76' Μπούζας), Φράγκος (56' Τζάκσον), Μασένα, Σμυρλής

ΛΑΜΙΑ (Δημήτρης Σπανός): Πίτκας, Ζουλιώτης, Κυριακόπουλος, Ντάσιος, Γιαλούσης, Τζόκιτς, Μπουλούλης, Σιατραβάνης, Μίλιεβιτς (65' Καραγιάννης), Καραλής (84' Σιλιγαρδάκης), Πίντο (81' Νεόφυτος).

Διαιτητής: Ρατσιάτος (Αργολίδας)
Βοηθοί: Παπανικολάου (Κορινθίας), Πρέντζας (Δυτ. Αττικής)

Last modified onΚυριακή, 27 Μάρτιος 2016 19:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep