Με υπογραφή... Μαρουκάκη

Με γκολ του Μαρουκάκη η ΑΕΛ πέρασε νικηφόρα από τον Εύοσμο

Στην κορυφή της βαθμολογίας παράμεινε η ΑΕΛ, καθώς επικράτησε 1-0 του Αγροτικού Αστέρα στον Εύοσμο, φτάνοντας τους 56 βαθμούς. Το γκολ του Ματθαίου Μαρουκάκη στο 57’ λύτρωσε την ομάδα του Σάκη Τσιώλη, η οποία είχε αρκετές ευκαιρίες να σκοράρει και στο πρώτο ημίχρονο. Οι «σταχυοφόροι» για ένα ακόμη παιχνίδι δεν κατάφεραν να σκοράρουν, έχοντας πετύχει μόλις ένα γκολ στον δεύτερο γύρο και πλέον έχουν κολλήσει στους 24 βαθμούς.

Καλό ρυθμό είχε το πρώτο ημίχρονο στον Εύοσμο, με τους γηπεδούχους να ξεκινούν πιο δυνατά στο ματς. Ο Αγροτικός Αστέρας είχε την κατοχή της μπάλας και προσπαθούσε να ελέγξει τον ρυθμό, με την ΑΕΛ να απειλεί με αντεπιθέσεις. Μετά το πρώτο 15λεπτο, οι «βυσσινί» ανέβασαν στροφές και στο 30’ ο Τσιώλης έβαλε στο ματς τον Κουτσιανικούλη για να αυξήσει την ταχύτητα της ομάδας του. Και στο 39’ χάθηκε διπλή ευκαιρία για την ΑΕΛ να προηγηθεί, με τον Τσεμπερίδη να διώχνει και να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι της ομάδας του, ενώ στη συνέχεια ο Βαρέλα δεν μπόρεσε να νικήσει από πλάγια θέση τον Βοσνιάδη.

Από τον πάγκο των γηπεδούχων υπήρχαν πολλά παράπονα για μερικά σφυρίγματα του Κατσικογιάννη, με αποτέλεσμα να αποβληθεί αρχικά ο φυσιοθεραπευτής και λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους ο Κώστας Γεωργιάδης. Οι «σταχυοφόροι» διαμαρτυρήθηκαν για μια περίπτωση, σε μαρκάρισμα του Διαμαντόπουλου, που όμως δεν φαίνεται να υπάρχει παράβαση.

Στο δεύτερο μέρος, η ΑΕΛ μπήκε πιο δυναμικά και στα πρώτα λεπτά ανέλαβε τον έλεγχο της αναμέτρησης. Στο 57’ ο Μαρουκάκης με κεφαλιά, μετά από φάουλ του Ναγιάρ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Ο Αγροτικός Αστέρας προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά δυσκολευόταν να τελειώσει τις φάσεις που δημιουργούσε. Η ΑΕΛ προσπαθούσε να απαντήσει στην πίεση των γηπεδούχων με αντεπιθέσεις. Οι «βυσσινί» είχαν κλείσει τους διαδρόμους προς την εστία του Ξενοδόχοφ και οι παίκτες του Αγροτικού δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν τη μεγάλη ευκαιρία. Το τελικό σφύριγμα βρήκε τους παίκτες του Σάκη Τσιώλη να πανηγυρίζουν τη νίκη με τους οπαδούς της ΑΕΛ που βρέθηκαν στο «Δ. Κοντικάκης», ενώ επικράτησε ένταση με τον Ναγιάρ και τους παίκτες των γηπεδούχων, μέχρι την παρέμβαση των πιο ψύχραιμων.

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΣΚΟΡΕΡ: 57’ Μαρουκάκης

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Βοσνιάδης, Σκλιοπίδης, Καραμπάς, Καπίας, Μακρυδημήτρης, Τσεμπερίδης, Σαμουηλίδης (81’ Νταβίιντοφ), Θεοδωρίδης (63’ Τοπούζης), Βελλίνης, Μπιτάνγκ (73’ Συμελίδης), Διαμαντόπουλος

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοφ, Ρέντζας, Μονιάκης, Γιοβάνοβιτς, Κομεσίδης, Αναστασόπουλος, Ναγιάρ, Κοντοχρήστος (30’ Κουτσιανικούλης), Βαρέλα (85’ Βέρτζος), Μπόγιοβιτς, Μαρουκάκης (65’ Λαμπρόπουλος)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κατσικογιάννης (Ηπείρου) ΒΟΗΘΟΙ: Τζάνης (Τρικάλων), Χριστάκογλου (Χαλκιδικής)

Last modified onΚυριακή, 27 Μάρτιος 2016 14:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep