Καλλιθέα... ξανά

Η επιστροφή του Θωμά Γράφα στον  ΑΟΧ δεν ήταν αρκετή για την επιστροφή στις νίκες και η Καλλιθέα έφυγε με τρίποντο (1-0) από τα Περιβόλια.

Τα δώδεκα διαδοχικά ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε ο ΑΟ Χανιά. Αυτή τη φορά ήταν η Καλλιθέα που πανηγύρισε (1-0) σε βάρος των Κρητικών και επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από ένα αρνητικό σερί τεσσάρων αναμετρήσεων, οπότε προηγούνταν στο σκορ, αλλά δεν κατάφερνε να κρατήσει το τρίποντο. Οι γηπεδούχοι ήθελαν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα μετά την επιστροφή του Θωμά Γράφα στον πάγκο, αλλά όπως αποδείχτηκε, ο ίδιος δεν μπορούσε να αλλάξει πολλά πράγματα.

Στο πρώτο ημίχρονο το ματς ήταν μοιρασμένο και ο ΑΟΧ έχασε στο 12' διπλή χαμένη ευκαιρία για να μπει σε θέση οδηγού. Η απάντηση της αθηναϊκής ομάδας ήρθε στο 44' με τον Μασένα να αστοχεί σε κενή εστία. Οι γηπεδούχοι, σε αντίθεση με άλλα ματς, είχαν πάθος στο παιχνίδι τους και στο 50' απώλεσαν μία ακόμα ευκαιρία σε σουτ του Τσούτση. Ωστόσο, ένα λάθος του Πρίφτη τρία λεπτά μετά έδωσε την ευκαιρία στον Σμυρλή να σημειώσει το πρώτο του γκολ με την Καλλιθέα και να οδηγήσει τους Κυανόλευκους στο πολύτιμο τρίποντο.

Παρά το τέρμα αυτό οι Κρητικοί συνέχισαν να πιέζουν, αλά στο 54' και το 56' οι Μπριλάκης, Καρτσαμπάς δεν βρήκαν στόχο. Μάλιστα, η Καλλιθέα θα μπορούσε να έχει σημειώσει και δεύτερο γκολ, αφού στα τελευταία λεπτά οι ποδοσφαιριστές του Λουκά Καραδήμου έβρισκαν ανοικτούς διαδρόμους. Ο ΑΟΧ έπειτα από το αποτέλεσμα αυτό βρίσκεται πέντε πόντους πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού, ενώ οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν σε απόσταση αναπνοής τη Λαμία.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 53' Σμυρλής

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Θωμάς Γράφας): Πρίφτης, Παγώνης, Ιωαννίδης, Μπριλάκης, Καρτσαμπάς, Μ. Νύκταρης (61' Σάντερσον), Μασάδο, Παλιάτσιος, Χατζηλιάδης (86' Καμινιώτης), Τσούτσης, Γκέσιος.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λουκάς Καραδήμος): Μιχελής, Σταμόπουλος, Λεβέντης, Μουχτάρης, Νόνης, Τεγούσης, Κατσικογιάννης (80' Μπούζας), Γκίνη, Σμυρλής (88' Τσίπρας), Μασένα, Ντουρμισάι (72' Σταύρου).

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)
Βοηθοί: Νενεκούμης (Αργολίδας), Δασκαλάκης (Ηρακλείου)

Last modified onΤρίτη, 15 Μάρτιος 2016 03:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep