«Τρικλοποδιά» από Παναιγιάλειο

Έδαφος στην μάχη της ανόδου έχασε ο Απόλλων Σμύρνης, μετά το 1-1 με τον Παναιγιάλειο.

Οι «κυανόλευκοι» δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη κόντρα στους Αιγιώτες και έμειναν πίσω στην προσπάθειά τους να κερδίσουν την άνοδο στη Super League. Ο Παναιγιάλειος από την άλλη «τσίμπησε» τον βαθμό σε μια δύσκολη έδρα, φτάνοντας τους 30, και απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη. Το γκολ του Καμαρά έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους στο 9', αλλά οι «μελανόλευκοι» απάντησαν με το τέρμα του Λινάρδου στο 14'. Η συνέχεια περιλάμβανε αρκετές ευκαιρίες για τις δύο ομάδες, αλλά όχι και το γκολ που θα έδινε σε κάποια τη νίκη.

Εντυπωσιακό ποδόσφαιρο παίχτηκε στο πρώτο ημίχρονο στη Ριζούπολη, με τις δυο ομάδες να προσφέρουν γκολ και θέαμα. Την αρχή έκανε ο Απόλλων Σμύρνης, όταν στην πρώτη ουσιαστική φάση του αγώνα στο 9’ άνοιξε το σκορ, μετά από ωραίο συνδυασμό του Σουνά με τον Καμαρά και ο τελευταίος πέτυχε το 1-0. Ακολούθησαν δυο καλές στιγμές για τους γηπεδούχους, αλλά στη συνέχεια ο Παναιγιάλειος αντέδρασε. Στο 13’ ο Μπουρλάκης απείλησε με ένα σουτ και στο επόμενο λεπτό, ο Λινάρδος με ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής ισοφάρισε σε 1-1. Το ματς συνέχισε να έχει καλό ρυθμό με τις δύο ομάδες να δημιουργούν φάσεις και να ψάχνουν το δεύτερο γκολ. Οι «μελανόλευκοι» είχαν εξαιρετική ανάπτυξη στις αντεπιθέσεις τους, ενώ ο Απόλλων αντιμετώπισε προβλήματα στη μεσαία γραμμή.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με τον Φαρινόλα να περνά στο ματς και προσπάθησαν να ελέγξουν τον ρυθμό. Οι φάσεις ήταν λιγοστές όμως, με τον Απόλλωνα να έχει την κατοχή, όμως να μην μπορεί να απειλήσει. Ο Παναιγιάλειος πρόσεχε την αμυντική του λειτουργία και έβγαινε μπροστά μόνο με αντεπιθέσεις, χωρίς να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις. Η πίεση της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» αυξανόταν όσο περνούσε η ώρα, πολιορκώντας τα καρέ του Αθανασόπουλου. Οσο περνούσε η ώρα, το άγχος των γηπεδούχων μεγάλωνε, ενώ οι παίκτες του Παναιγιαλείου διαχειρίζονταν σωστά το παιχνίδι, προκειμένου να διαφυλάξουν τον βαθμό.

Στις καθυστερήσεις ο Αθανασόπουλος κράτησε το 1-1, αποκρούοντας εντυπωσιακά την επικίνδυνη κεφαλιά του Κύργια. Το τελευταίο σφύριγμα του Τίκα, βρήκε τους γηπεδούχους προβληματισμένους και τους παίκτες του Παναιγιαλείου να πανηγυρίζουν τον βαθμό.

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ 1-1

ΣΚΟΡΕΡ: 9’ Καμαρά – 14’ Λινάρδος

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μπάμπης Τεννές): Αποστολίδης, Πάνος, Ψιάνος, Κύργιας, Γκότοβος, Ρουσάκης, Βάντερσον (46’ Φαρινόλα), Σουνάς, Φομίν (61’ Τζιώρας), Μπουντόπουλος (79’ Στεργίδης), Καμαρά.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Χρήστος Παρασκευόπουλος): Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης, Κρισμάρεβιτς, Μπουρλάκης, Σπίνουλας, Γκοτσούλιας, Λινάρδος (84’ Ζαχαρόπουλος), Ζουνίνιο (74’ Γκούφας), Κολόκας, Παπαχρήστος, Σκαρτσίλας (88’ Ρέλλας).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τ. Τίκας (Καρδίτσας) ΒΟΗΘΟΙ: Μπετσόγλου (Κορινθίας), Μανούρας (Τρικάλων)


Last modified onΠαρασκευή, 11 Μάρτιος 2016 20:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep