Αντί για Ζάκυνθο, Μενίδι οι κάμερες

Η απεργία της ΠΝΟ οδήγησε σε αλλαγή του τηλεοπτικού προγράμματος του ΟΤΕ TV για την 18η αγωνιστική

Αλλαγή στο τηλεοπτικό πρόγραμμα των μεταδόσεων των αγώνων της Football League για την 18η αγωνιστική ανακοίνωσε ο ΟΤΕ TV. Όπως έγινε γνωστό, η απεργία της ΠΝΟ οδήγησε τους υπεύθυνους του καναλιού να μην συμπεριλάβουν τελικά στο πρόγραμμα την μετάδοση του αγώνα Ζάκυνθος – Απόλλων Σμύρνης το οποίο θα αντικατασταθεί από το Αχαρναϊκός – Παναιγιάλειος.

Αναλυτικά αναφέρεται: «Μετά από αίτημα του συνδρομητικού καναλιού OTE TV, ο αγώνας μεταξύ των ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ – ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ο οποίος έχει ορισθεί να διεξαχθεί το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016 με ώρα έναρξης την 15:00, στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής ημέρας FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ αγωνιστικής περιόδου 2015 -2016, δεν θα μεταδοθεί τηλεοπτικά, λόγω της απεργίας που εξήγγειλε η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (Π.Ν.Ο.).

Ως κ τούτου ο προαναφερόμενος αγώνας αντικαθίσταται, και το συνδρομητικό κανάλι OTE TV θα μεταδώσει τον αγώνα μεταξύ των ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ, ο οποίος έχει ορισθεί να διεξαχθεί την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016 με ώρα έναρξης την 15:00 στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΧΑΡΝΩΝ, στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής ημέρας της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ αγωνιστικής περιόδου 2015 -2016».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep