Στοπ στην Ελευσίνα

Ένταση στην Ελευσίνα και ισοπαλία (1-1) των μαχητικών «σταχυοφόρων» με τον Αχαρναϊκό.

Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες στο ματς της Κυριακής (17/01) στο Δημοτικό Ελευσίνας. Ο Πανελευσινιακός αν και προηγήθηκε πέναλτι του Γιαννιτσάνη στο 45', δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή του. Από την άλλη, ο Αχαρναϊκός δεν μπόρεσε να διευρύνει το σερί του και να κάνει το «3x3». Ισοφάρισε με τον Χριστοφιλέα στο 77' και έσωσε τα προσχήματα, σε ένα επεισοδιακό ματς με επεισόδια στις εξέδρες.

Η γηπεδούχος Ελευσίνα που ήταν ενισχυμένη με τους νεοαποκτηθέντες Βαλιτζό, Βάιτζερ, Κωνσταντινίδη είχε την κατοχή στο πρώτο μέρος και ευτύχησε λίγο πριν το φινάλε του να πάρει προβάδισμα με εκτέλεση πέναλτι του Γιαννιτσάνη στο 45’. Δεν έγιναν πολλές φάσεις, με τους «φιλοξενούμενους» να πιέζουν και να χάνουν ευκαιρία με τον Ομπράντοβιτς στο 14’. Ωστόσο, οι «σταχυοφόροι» απάντησαν με τον Γιαννιτσάνη στο 23’ και τον Τσολακίδη στο 28’.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Μενιδίου μπήκε πιο δυνατά. Χωρίς να γίνουν κλασικές ευκαιρίες κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Χριστοφιλέα στο 77’, αλλά την ανατροπή δεν την έκανε. Έτσι, πήρε το 1-1, αποτέλεσμα που δεν βολεύει κανέναν από τους δύο. Βέβαια, οι γηπεδούχοι μείωσαν τη διαφορά από τη ζώνη σωτηρίας στους 6 πόντους. Ο Βαλιτζό αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 89’.

Να σημειωθεί ότι μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους, υπήρξε ένταση στις εξέδρες μεταξύ των φίλων του Πανελευσινιακού και του Αχαρναϊκού. Υπήρξε ανταλλαγή καθισμάτων και μπουκαλιών για περίπου τρία λεπτά, όμως τα πνεύματα ηρέμησαν.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανάσης Δημόπουλος): Μανιάτης, Βαλιτζό, Ανδρίκος, Τσίγκρος, Παληγεώργος, Κακαράς, Κωνσταντινίδης, Τσολακίδης (65’ Βουρβαχάκης), Βάιτζερ (75’ Μποτωνάκης), Γιαννιτσάνης, Πλαβούκος (89’ Δημόπουλος).

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Τίμος Καβακάς): Παγούδης, Μωυσιάδης (67’ Αποστολόπουλος), Καλογερόπουλος, Μακρίδης (46’ Ματσούκας), Ομπράντοβιτς, Παγώνης, Μαρής, Παβίσεβιτς, Ρεπετσάς, Μουστάκης (76’ Πολίμος), Χριστοφιλέας.

Last modified onΚυριακή, 17 Ιανουάριος 2016 18:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep