Νίκη «ανάσα» για Παναιγιάλειο

Το γκολ του Κολόκα στο 24’ χάρισε τους τρεις βαθμούς στους «μελανόλευκους» που επιβλήθηκαν 1-0 του Πανσερραϊκού

Μεγάλης σημασίας νίκη κατάφερε να πετύχει απέναντι στον Πανσερραϊκό ο Παναιγιάλειος με 1-0. Οι «μελανόλευκοι» έκαμψαν την αντίσταση των Σερραίων κι έφτασαν τους 16 βαθμούς, δυο περισσότερους από τους ηττημένους. Έτσι, αναπτερώθηκαν οι ελπίδες τους για παραμονή και πήραν ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια.

Από νωρίς φάνηκαν οι… διαθέσεις των γηπεδούχων καθώς μόλις στο 6ο λεπτό βρέθηκαν πολύ κοντά στο γκολ αλλά ο Μπουρλάκης «σημάδεψε» το δοκάρι έπειτα από σέντρα του Ομάρ. Όμως στο 24’ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πανηγυρίσουν όταν ο Κολόκας έκανε το δυνατό σουτ και νικώντας τον Ανδρούτσο «έγραψε» το 1-0. Το σκορ δεν άλλαξε στα εναπομείναντα λεπτά του αγώνα και οι «μελανόλευκοι» πανηγύρισαν την κατάκτηση της νίκης που αγνοούσαν από τις 7 Δεκεμβρίου και το «διπλό» στην Πάτρα με 1-0 επί της Παναχαϊκής.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Χρήστος Παρασκευόπουλος): Τσάπαλος, Σανδραβέλης, Ομάρ, Γκοτσούλιας, Κολόκας, Σπίνουλας, Κρισμάρεβιτς, Μπουρλάκης (88' Φωτιάς), Πέρεθ (73' Γκούφας), Ζουνίνιο (65' Λινάρδος), Σκαρτσίλας

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παύλος Δημητρίου): Ανδρούτσος, Ιωαννίδης, Στεργιανός, Κουκόλης (36' Βοσκόπουλος), Κιόσε, Τσιμίκας (82' Προβατίδης), Ρούτσης, Ολίσε, Μπεριάν, Φουρτάδο, Αγγελούδης (60' Παπαστεργίου)

Last modified onΚυριακή, 17 Ιανουάριος 2016 16:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep