Κακοποίηση του αθλήματος στην Καισαριανή

Οσοι... άτυχοι βρέθηκαν στο γήπεδο της Καισαριανής σίγουρα θα μετάνιωσαν για την επιλογή τους να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση μεταξύ του Εθνικού Αστέρα και του Αγροτικού Αστέρα που έληξε ισόπαλη χωρίς τέρματα.

Οι δύο ομάδες κυριολεκτικά κακοποίησαν το ποδόσφαιρο και πήραν από έναν βαθμό, ο οποίος τους κρατάει σε αναμένα κάρβουνα αφού παραμένουν και οι δύο κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού. Οι Καισαριανιώτες των πολλών προβλημάτων κατάφεραν να κρατήσουν τους πράσινους, που ήταν ελαφρώς ανώτεροι, μακριά από την περιοχή τους σε όλη τη διάρκεια αγώνα, ενώ σημείωσαν και γκολ, το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Η φάση αυτή, που έγινε στο 40', σημάδεψε το παιχνίδι, ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από πλευράς γηπεδούχων και σίγουρα χρειάζεται το βίντεο του αγώνα για να διαπιστωθεί αν τελικώς ο "σκόρερ" Μαστρογιάννης καλυπτόταν ή όχι μετά την μπαλιά του Θεολόγου. Σε κάθε περίπτωση το 0-0 ήταν δίκαιο από πλευράς εικόνας του αγώνα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Γκίτκος, Γουσούλης, Πασκούλεφ, Παντίδος, Θεολόγου, Μαστρογιάννης, Μακρής (88 Χαροντάκης), Γιακούπι (74 λ.τρ. Μητσέας), Λαμπρόπουλος, Ινγκλαντίν (30' Γκούγκας), Καζνέτσης.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Λαμπάκης, Παπαδόπουλος, Μερεσιώτης, Ασπρίδης (12' λ.τρ. Βαφέας), Βοσκόπουλος, Μαργαρίτης, Πετρίσεβιτς, Καρακατσάνης, Καθάριος, Παμπόε (51' Προβατίδης), Καπνίδης (90' Οκουμούζης).

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα λεπτό προς λεπτό εδώ

Last modified onΚυριακή, 04 Μάρτιος 2012 17:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep