Πάνε στη σέντρα

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση ΕΠΟ, Super League, Football League και ΠΣΑΠ σχετικά με το Εγγυητικό Ταμείο.

Κανονικά θα διεξαχθεί η 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου που έχει προγραμματιστεί για το τριήμερο 15-17 Δεκεμβρίου. Οι εκπρόσωποι των ΠΣΑΠ, ΕΠΟ, Super League και Football League συναντήθηκαν το πρωί στα γραφεία της Ομοσπονδίας και φέρονται να βρήκαν κοινή γραμμή πλεύσης σε ό,τι αφορά στο Εγγυητικό Ταμείο.

Οι εμπλεκόμενοι φορείς συζήτησαν και σχετικά με τους φακέλους που έρχονται στη χώρα μας με «ύποπτα» ματς, ενώ εξερχόμενος από τη συνάντηση ο πρόεδρος της Super League, Γιώργος Μποροβήλος δήλωσε μεταξύ άλλων ότι: «Ήταν πολύ δύσκολο να μην γίνουν οι αγώνες, αφού η ΕΠΟ είχε ορίσει διαιτητές για το Κύπελλο». 

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης ανέφερε: «Η ΕΠΟ, η Super League, η Football League και ο ΠΣΑΠ επαναβεβαιώνουν την αναγκαιότητα σύστασης και λειτουργίας του Εγγυητικού Ταμείου. Το Ταμείο θα συσταθεί και θα λειτουργήσει υπό την εποπτεία της ΕΠΟ και με συνδιαχείριση των άλλων φορέων, της Super League, της Football League και του ΠΣΑΠ.

Ο ΠΣΑΠ θα ολοκληρώσει έως τις 20 Ιανουαρίου 2016 τις επαφές με τη Super League και τη Football League για διάφορα διαδικαστικά θέματα και την οριστικοποίηση του κανονισμού λειτουργίας του Ταμείου. Η ΕΠΟ σε συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής τον Ιανουάριο του 2016 θα οριστικοποιήσει τους όρους και τις προϋποθέσεις καθώς και το χρόνο έναρξης της λειτουργίας του Ταμείου».

Και ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Διονύσης Δημόπουλος σημείωσε: «Με πνεύμα αλληλεγγύης δώσαμε απο κοινού λύση στο πρόβλημα. Το εγγυητικό ταμείο θα υλοποιηθεί άμεσα και οι αδύναμοι οικονομικά συνάδελφοι μας θα αποζημιώνονται έστω και μερικώς. Ευχαριστούμε όλους τους κοινωνικούς μας εταίρους».

Last modified onΤρίτη, 15 Δεκέμβριος 2015 16:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep