Πώς αλλιώς; Με ανατροπή!

Ο Εργοτέλης πήρε τρίποντο (3-1) μετά από 1,5 μήνα αφού χρειάστηκε πάλι να κάνει ανατροπή απέναντι στην Παναχαϊκή.

Οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη έκαναν πάλι δύσκολη τη ζωή τους, αυτή τη φορά με αντίπαλο την Παναχαϊκή και τον κακό τους εαυτό στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα του Σαββάτου (12/12) στο Παγκρήτιο. Οι ποδοσφαιριστές του Σταύρου Λαμπράκη παρουσιάστηκαν αγνώριστοι για ακόμη μια φορά κόντρα στην ομάδα της Πάτρας που ταξίδεψε στο Ηράκλειο με χίλια δύο προβλήματα και αποστολή 15 παικτών. Ωστόσο, για 4η φορά φέτος νίκησαν (3-1) με ανατροπή και έβαλαν τέλος στο αρνητικό σερί που τους είχε βάλει σε τροχιά υποβιβασμού...

Τα προβλήματα της πατρινής ομάδας δεν την εμπόδισαν να προηγηθεί στο 25ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του Σιατραβάνη και κεφαλιά του Κάργα στο δεύτερο δοκάρι και να διατηρήσει το προβάδισμα μέχρι το ημίχρονο. Οι αλλαγές που έκανε ο τεχνικός του Εργοτέλη επηρέασαν τις ισορροπίες στην επίθεση της ομάδας της Κρήτης και το γρήγορο γκολ του Μάνου στο 47ο λεπτό έφερε το ματς στα ίσα.

Η ανεβασμένη ψυχολογία των γηπεδούχων μετά την ισοφάριση χάθηκε μαζί με το χαμένο πέναλτι του Αυγενικού στο 58ο λεπτό, το οποίο απέκρουσε ο Στρέζος. Γρήγορα, όμως, ήρθε το 2-1 με κεφαλιά του Γρομητσάρη (62') και στη συνέχεια ο Εργοτέλης προσπάθησε να κρατήσει το προβάδισμα και να ψάξει το 3-1 στις αντεπιθέσεις, κάτι που τελικά κατάφερε με τον Ρέντζα στο 85ο λεπτό.

ΤΟ LIVE THΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 3-1

ΓΚΟΛ: 47' Μάνος, 62' Γρομητσάρης, 85' Ρέντζας - 25' Κάργας

ΔΟΚΑΡΙ: 32' Ίνιατς

ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ: 58' Αυγενικού

ΚΟΚΚΙΝΗ: 89' Κάργας

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Σταύρος Λαμπράκης): Αθανασίου, Ρέντζας, Άλλα, Γιαλούσης (58' Γρομητσάρης), Κούτρης, Αυγενικού, Μπουρσέλης, Καλέ, Μάνος, Φουκαράκης (46' Ντος Σάντος), Ίνιατς (46' Παμλίδης).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δημήτρης Σπανός): Στρέζος, Ασίγκμπα, Κάργας, Χούσα (56' Λαμπρόπουλος), Μουκίδης, Τρίγκας, Μητρόπουλος (46' Ρουμπάτος), Σαμπατάκος, Χαρτσιάς (51' Καρβουνιάρης), Σιατραβάνης, Τζίλας.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ζαραβίνος (Αθηνών)

ΒΟΗΘΟΙ: Φωτόπουλος (Αθηνών), Κομισοπούλου (Χανίων) 

Last modified onΣάββατο, 12 Δεκέμβριος 2015 18:00

1 comment

  • χχχ
    χχχ Σάββατο, 12 Δεκέμβριος 2015 17:32 Comment Link

    το βλεπες......... το παιξες...............?

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep